Trevlig Valborg!

Trevlig Valborg på er allihopa! Jag och Jennifer hade pratat om att eventuellt besöka en brasa ikväll men eftersom det regnade struntade vi i det. Istället hängde jag och Linnéa med Jennifer på några ärenden i stan. Första stoppet blev biblioteket, vi lämnade vagnen i bilen och lät Linnéa gå själv den korta biten från bilen till biblioteket, med lite hjälp förstås.


Det ligger ett lodjur utanför entrén som L tyckte va väldigt spännande.


Linnéa fick åka lite bil och titta i några böcker. Vi träffade även på en liten kille som va strax under året och hans pappa som va där och lekte. Både Linnéa och den lilla killen va väldigt intresserade av varandra och det blev även några kramar innan vi gick vidare för att handla lite. 

Annars har dagen mest bestått i att plocka lite här hemma, om vädret inte är allt för dåligt är tanken att jag och Sofie ska åka till lunedet och stå och sälja prylar på deras loppis imorgon. Håller tummar och tår att det slutat regna tills dess så det blir en mysig familjedag för alla familjer som tänkt åka ut dit.

Böcker på väggenNär vi va på Ikea sist så köpte vi med tre små tavellister då jag tänkt att man skulle kunna ställa upp böcker på dem. Listerna har legat ett tag och väntat på att bli uppsatta och idag fick jag äntligen tummen ur. Med Niklas hjälp tror jag faktiskt att vi till och med fick dem både raka och rakt över varandra. Det fick inte plats så många böcker men jag är riktigt nöjd över resultatet.

MiddagNiklas hade hittat ett recept på en fiskgryta igår som vi ville testa så det fick bli det till middag ikväll. Mamma skulle passa min kusin Viktor ikväll så vi bjöd hem dem på lite mat. Grytan smakade riktigt bra men barnen va kanske inte helt sålda på den. 


Det blev lite mys i fotöljen efter maten.


Linnéa gillar Viktor och han är gullig mot henne.
RSS 2.0