LoppisIdag hade jag och Jennifer bokat bord på loppisen i lunedet. Vi hade näst intill strålande väder hela dagen.


Det va ganska mycket folk där och jag tror att jag sålde saker för ungefär 900kr, det kändes dock som att jag hade mer grejer med mig hem än dit men det beror väl på hur man packar. Jag gick en liten vända runt borden och fick med mig tre tröjor till Linnéa och två nappflaskor.

LördagInnan Niklas åkte till jobbet fick vi svänga förbi mina föräldrar och hjälpa dem att bära in deras nya kylskåp och frys, eller vi och vi är väl inte rätt sagt kanske utan det va väl snarare Niklas.


När Niklas hade åkt till jobbet och jag och Linnéa ätit lite lunch tog vi en promenad för att Fox skulle få röra på sina små ben och Linnéa få sova. Hon låg och pillade en bra stund innan hon slocknade men sen sov hon gott ett par timmar. Under tiden passade jag på att tvätta, plocka in kläder och städa lite.


När L vaknat och fått i sig lite mellanmål hade jag tänkt att vi skulle svänga förbi mina föräldrar en stund, jag packade i allt i bilen men sen ville den inte starta.


Pappa fick komma till undsättning och ladda upp mitt batteri, tur att farsgubben har sina resurser. Vi satte batteriet på laddning några timmar hos mina föräldrar så nu håller jag tummarna att det funkar som det ska ett tag till.

Foto

 
Förra veckan va jag över till fotograf för jobbet för att ta en bild som ska ligga på vår hemsida samt i dokument. Fick tillbaka den igår kväll så nu väntar jag på att huvudkontoret ska beskära den och lägga upp den på hemsidan.
RSS 2.0