Gott nytt årOm endast några timmar är det ett nytt år, undra hur länge de kommer ta innan man faktiskt säger och skriver rätt. Det här året har för mig inneburit mycket renovering av vårt hus samt trädgårdsjobb, jag har fullföljt tre av mina fyra lopp och jag har börjat på ett nytt jobb. Det har varit ett ganska händelserikt år som har gott väldigt fort, kändes som att vi nyss skålade in år 2015. Jag är taggad inför att se vad nästa år har att erbjuda och ska försöka sätta upp några mål, några har jag redan och det är bland annat att renovera klart kök och hall samt att vara mer närvarande när jag är hemma, att faktiskt lägga ifrån mig telefonen och umgås och prata med de runt omkring mig bättre. Med det sagt önskar jag alla ett fantastiskt nytt år!

BoråsEfter lunch idag påbörjade vi vår resa ner mot Borås där nyår kommer firas. Vi har stått i valet och kvalet över om vi skulle stanna i Karlskoga eller åka till Borås, Niklas va lite less på att köra bil så vi hade eventuellt tänkt vara med pappa och bada badtunna men eftersom han blev sjuk så bestämde vi oss idag att ändå åka ner.


Tanken va att L skulle kunna sova middagsluren i bilen men hon sov max en timme sen fick vi försöka roa henne resten av vägen.Det har blivit massa lek och bus, roligaste "leken" har nog varit att ta leksaken som den andra leker med = tårar. Det är lite komiskt att leksaker alltid ser roligare ut när någon annan leker med dem. 

SkidorSkidpremiär för mig i år, jag höll mig dock i trädgården, tur att vi har stor gräsmatta :p haha nu va skidorna inte vallade men det kändes bra och bara det kan bli ordentliga spår så ska de här åkas skidor (om snön får ligga kvar). Herregud det är bara två månader kvar till Vasaloppet!
RSS 2.0