Lunch

Idag hade vi bokat in en lunch med Johanna på som hemma, Linnéa va supertrött så vi började med att ta en liten promenad med förhoppningen om att hon skulle somna, allt annat va dock mycket intressantare så efter tjugo minuter bestämde vi oss ändå för att gå och äta, det va väldigt mycket folk på caféet och ont om plats för ytterligare en barnvagn så vi traskade istället ner till katrinedalskrogen.


Det roliga med Johanna är att oavsett hur lång tid det går mellan våra träffar så känns det ändå som att vi pratades vid igår. Nu när vi bor i samma stad kanske de blir lättare att ses.


Linnéa skötte sig hela lunchen fast hon va trött.


Här fick hon mumsa lite bröd innan maten kom.


Jag åt en fläskfilé på planka som va otroligt god.

Efter att vi ätit tog vi och strosade lite på stan, vi behövde inte gå mer än några meter innan Linnéa somnade gott i vagnen.

FredagIdag har vi inte gjort så jättemycke vettigt, va över hos mamma på förmiddagen och va hemma och lekte på eftermiddag/kväll. 


Vi provtände även kaminen nu ikväll, sotaren hade informerat mig igår om att det kunde lukta riktigt illa efter 30-40 minuter eftersom den va helt ny och tyvärr hade han rätt, blir att vädra här hemma imorgon.

Baka liten kakaKakorna är klara och dekorerade, det va inte det lättaste kan jag säga och resultatet blev väl sådär men de va goda i alla fall. De översta ska föreställa en body, Jennifer hade fått hem fel form när hon beställde tidigare men det passade ju detta tillfälle perfekt, så tack för lånet :)
RSS 2.0