BadJag tog med mig mamma och Linnéa ner till näset när Linnéa hade sovit middag. Jag behövde testa att simma i min våtdräkt, det är ju dags för Vansbro tjejsim i helgen.
Det va ju fruktansvärt kallt, detta är inte mänskligt :p haha Man har väl blivit badkruka på äldre dar, för vid den andra stranden va säkert tio barn i och badade.


När vi va påväg tillbaka till mina föräldrar såg vi Viktor och Lotta nere vid sjön så vi passade på att stanna till och säga hej.

Besök på djuraffärenJennifer skulle till djuraffären och kolla på dvärghamstrar så jag och Linnéa följde med så hon skulle få kolla in djuren.


De flesta låg och sov eller gömde sig men de som tittade fram va intressanta och enligt mig söta :) 

HäckklippningHaha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt vår häck. Den har varit jättehög och jättebred och haft ordentliga svackor på flera ställen så därför valde vi att klippa ner den ordentligt. Jag tror vi halverade både höjden och bredden för att kunna få någon ordning på grenarna som annars växte mer vågrätt än lodrätt. Vi pratade med grannen mittemot och hon berättade att de som bott här tidigare lät den växa flera år utan att klippa den för att få höjd, grejen när man gör så är ju dock att den inte blir speciellt tät och det märktes bara vi hade klippt några centimeter. Just nu är det inte mycket blad på häcken men vi håller tummarna att den ska ta sig, risken är väl annars att man måste klippa ner den helt och hållet för att helt enkelt börja om. Framtiden får avslöja hur det blir.
RSS 2.0