Mors dag

Jag känner mig otroligt tacksam över att få kalla mig mamma till min underbara dotter, även om hon väckte mig halv sex i morse. 


Dagen har verkligen gått i ett. Jag och Jennifer skulle bjuda mamma på lunch så strax innan halv ett kom mamma och pappa över till oss.


Det blev en god räksallad med massor av handskalade räkor.


Till efterrätt blev det hallon och blåbär toppade med kesella som fick vara en stund i ugnen.

Mamma började jobba klockan två så det blev inte en jättelång lunch men det va trevligt ändå.


Jag fick en gullig mugg av Linnéa fylld med polkagrisar, hon hade fått lite hjälp av sin kära far. Vi skulle även åka på en liten utflykt framöver som hade med bubblor att göra, mer fick jag inte veta.

Efter att vi dukat av tog jag, Jennifer, Linnéa och Fox en liten promenad, Niklas och pappa började greja i trädgården så länge.


När vi kom tillbaka hittade L en liten viloplats. Kvällen har bestått av att plantera plant, häcken kommer bli nästan 70 meter lång så vi har lite att göra.

Fredag

När jag i stort sett hade skrivit klart gårdagens inlägg dog telefonen, batteriet hade laddat ur sig så allt försvann. Jag va för trött för att skriva om det så det blir en sammanfattning här istället. Vi hade verkligen en heldag ute igår, det blåste dock fruktansvärt mycket men så fort det vart någorlunda vindstilla värmde solen väldigt mycket.


Pappa (som älskar maskiner) hade fixat en dumper som han fraktade säckar med. Vi va och hämtade lite mer säckar jord och häckplanten som hade kommit så nu ska de bara ner i backen.


Här i ligger alla plantor och väntar på plantering.


Linnéa höll så klart koll så jobbet gjordes rätt.


Även Fox va med och kollade läget.


Niklas tog ner vår vimpel, som va väldigt trasig, och satte istället upp sin elfsborgsflagga, får se hur länge den får vara uppe, en ny vimpel måste i alla fall införskaffas.

NewbodyIdag fick jag äntligen hem två paket med strumpor från newbody, beställde dem för ett bra tag sedan från en kollega till mamma, eller ja det va väl egentligen dennes barn som sålde :) 


Det blev en förpackning med svarta och en med rosa/blå/grå färg. Jag tycker verkligen att både kvalitén och passformen på newbodys grejer är kanon och jag kom fram till att strumporna jag har på mig idag är säkert över tio år, väl använda men inte speciellt slitna, en aning blekta kanske av tvättande men annars fläckfria, det kallar jag kvalité :)
RSS 2.0