KalasKlockan tre idag packade vi in oss i bilen för att ta oss till Nordmark, det va dags för kalas för Sofie och Jennifer. Sofie har ju nyss fyllt år och Jennifer fyller på onsdag så de slog ihop det.


Sofies kanin va väldigt spännande tyckte båda småtjejerna (Linnéa och Smilla).


Här sitter vi och väntar på mat, det blev en jättegod kycklinggryta med ris, sallad och bröd.


Värdinnan till lika födelsedagsbarnet.


Och här är den andra.


Det bjöds på flera goda tårtor plus kakor, självklart va man tvungen att smaka lite av varje.


Mamma och Linnéa väntar på fika.


Efter tårtan va de dags för paketöppning och jag tror att båda blev nöjda. Jennifer får dock sina presenter av oss på onsdag eftersom det är då hon fyller.
Här har vi två små bustjejer som båda va väldigt trötta mot slutet.


Får tacka för en jättetrevlig eftermiddag med god mat och fika.

Första adventFörsta advent och första ljuset är tänt. Jag och Linnéa gav frukosten lite adventstämning och avslutade med clementin och pepparkaka. Nu är det bara snön som saknas, kan vi inte få ett vitt december tack.

Redo för första adventDå har det även kommit upp några ljusstakar hemma hos oss. Jag måste dock hitta en skarvsladd till en ljusstake och en lampa till en stjärna men det får bli imorgon.


Vi är även redo för första advent. Skulle vilja ha upp vår ljusslinga ute men det får Niklas hjälpa mig med till veckan när han kommer hem. Jag hade även en tanke om man skulle sätta ljus runt flaggstången men jag är fortfarande på funderingsstadiet, någon som har gjort det och kan säga om det är lätt eller svårt att få till det snyggt?
RSS 2.0