Livet som mäklareNär man ska värdera ett hus som ligger på en ö får man åka båt. Det va en mysig lite färd i underbart väder.


Stället låg helt idylliskt, skulle lätt kunna ha en sommarstuga såhär. Det är det här som är charmen med mäklaryrket, man får se så många olika typer av boenden, igår va jag tex och värderade ett fritidshus som varit en gammal butik och därefter ett hus som ursprungligen varit en skola. 

Milstolpe

Idag skrev jag mitt första kontrakt, det va på en lägenhet som såldes innan visning, ägaren blev erbjuden mer pengar än vad vi begärde så han va nöjd. Vår regionchef tyckte ju att jag skulle skåla i champagne när jag skrivit mitt första kontrakt så vem vet det kanske blir nåt liknande till helgen, idag nöjde jag mig med vatten till maten :p haha

Lidingö tjejloppIdag gick bilen till Stockholm och Lidingö, det var dags för tredje loppet mot min tjejklassiker, en mil löpning. Eftersom Niklas jobbade följde mamma och pappa med, Linnéa släppte vi av hos Jennifer och Robin för att hon skulle slippa spendera dagen i bil.


Vi tog ett litet stopp på vägen för att äta, vi hade köpt pasta/sallad på Ica innan vi åkte.


Här står jag och laddar innan start.


Jag startade i fjärde startgruppen.


I mål! Ja jag va lika trött som bilden ser ut. Herre j*vlar vilka backar, en helt annan terräng än vad jag är van vid. Vissa backar va jag tvungen att gå uppför, det tog för mycket på krafterna att försöka springa uppför dem. Jag va i alla fall väldigt nöjd när jag sprang i mål om jag säger så :)


Nu är 3 lopp av 4 gjorda för att klara tjejklassikern, nästa gren är tre mil skidor. Mora vi ses i februari!
RSS 2.0