SöndagJag skulle bara ställa rätt i en av våra skafferilådor i morse men när jag kollade på datumena på några av grejerna såg jag att de hade gått ut för längesedan. Det slutade med att jag gick igenom varenda låda (vi har tre) och plockade bort sånt som hade passerat bäst före datumet, vissa grejer va till och med flera år gamla vilket betyder att jag måste ha tagit med mig de från Sollerön när vi flyttade. Jag lyckades fylla fem papperspåsar för matavfall och två soppåsar i plast med sånt som va gammalt, man kanske ska börja använda de man köper..


Strax innan lunch begav jag och Linnéa oss till mina föräldrar, jag och pappa hade gjort en deal om att han hjälpte oss med vårt bygge på lördagen så hjälpte jag honom som idag med deras altan. De gamla pelarna skulle bytas ut och sen ska de upp med ett nytt staket, altanen ska även byggas ut där en badtunna ska byggas in.


Klockan sex åkte jag och mamma till moveit för ett zumbapass, Linnéa va med sin morfar under tiden. Det blev mycke folk där och stundtals kändes de trångt, men finns de hjärterum finns de stjärterum eller vad är de man brukar säga. Det här blev i alla fall tredje träningspasset den här veckan, får se om jag kan komma upp i samma antal nästa vecka med. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0