Örebro

Strax innan lunch idag åkte jag, Linnéa, mamma och Jennifer till Marieberg för att kolla i lite butiker, mamma skulle kolla efter liten nya kläder inför hennes semester i USA som hon åker på om några veckor och jag behövde köpa nya byxor till Linnéa då hon vuxit ur de flesta under sommaren.

Jag hittade en jättesöt trenchcoat i Linnéas storlek som va urgullig men jag kände inte riktigt att den kommer bli använd så mycket då den säkert inte är så smidig att leka i så struntade att köpa den, även om hon blev hur charmig som helst.

Därefter hittade hon en morgonrock som hon satte på sig och sprang runt i. Jag kan ju säga att det är en busig tjej vi har som tittar allt för mycket på hur vi andra gör, tex ska hon gå och känna på alla plagg hon passerar, liksom jag gör när det är något som verkar intressant. Vi åt lunch (Kina buffé) och strosade runt i ganska många timmar, man blir seg av att shoppa och en trött mamma och en trött tjej blir ingen bra kombo, jag och Linnéa hade våran dust på slutet där jag fick ta ut henne ur butiken och sitta i soffan utanför så hon skulle lugna ner sig lite men annars va hon duktig och orkade med mer än vad en annan hade gjort i den där åldern. Vi fick i alla fall med oss fyra par byxor, en långärmad topp och en höstmössa till Linnéa samt ett linne och ett par träningsskor (min födelsedagspresent av mor och far) till mig, de andra fick också med sig en del grejer.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0