Veckan som gått

Vad sur man blir när man i stort sett skrivit klart ett inlägg och allt hänger sig = man får börja om från början.

I tisdags va det lucia och klockan fyra va det dags för lussefirande på Linnéas förskola, de blev luciatåg och därefter bjöds det på pepparkakor (som barnen bakat) och glögg/saft. Barnen va jätteduktiga och så söta.

Strax efter klockan tre på natten den 14:e föddes äntligen Jennifer och Robins lilla bebis. BB i Karlskoga har gjort om så att man inte får ta emot besökare längre men i torsdags hade Jennifer och Robin ringt mamma och Robins mamma (för att få mat levererat) så då kom de ut till entrén. Jag hängde på för att titta på den lilla som nog tyckte att vi va lite jobbiga som uppehöll hennes mor så hon inte fick mat så fort hon blev hungrig :) 

I fredags va det dags för julfest med jobbet. Vi kommer få två nya chefer vid årsskiftet så de hade bjudit in oss i Karlskoga till Laxå tillsammans med de kontor som de redan har. Eftersom Niklas också va bjuden fick Linnéa vara hos mamma och pappa där hon sov till lördagen. Ca tjugo i sex mötte vi upp de andra i hotellbaren där alla fick ta något att dricka innan vi gick/åkte ner till laxåhallen för julbord och underhållning. Laxåhallen är en idrottshall där vi tillsammans med flera företag samlades. Maten va god (ett litet minus att det varma tog slut innan alla va nöjda), underhållningen va ganska mycket på lokalnivå så en annan fattade väl inte det roliga i allt men vi hade en trevlig kväll ihop. Vi va sex stycken som åkte från Karlskoga så vi samåkte i Anders bil (xc90), Anders körde till Laxå och jag ställde upp och körde hem.

igår va det dags för nästa julbord som morfar bjöd släkten på i lunedet. Vi hade några trevliga timmar tillsammans med god mat och trevligt sällskap. Man har en förmåga att alltid äta för mycket så kan ju säga att jag inte behövde någon kvällsmat sen.

Efteråt åkte jag och Linnéa tillsammans med mamma och pappa över till Jennifer och Robin och hälsade på. Linnéa hade pratat om Jolene en massa och tyckte att det va väldigt spännande. Jolene va en jättenöjd liten tjej och Linnéa va så gullig mot henne, ville gärna klappa lite lätt på huvudet på henne. Två söta tjejer tillsammans. 

Man har glömt bort hur små dom va när de kom till världen. Det känns lite konstigt att kalla sig moster, det är ju Jennifer som är de :p haha

Julbak

idag har det stått julbak på schemat, vi hade en rätt lång lista på saker som vi tänkt göra så jag och Linnéa va hemma hos mamma redan kl nio.

Vi började med pepparkakor, Linnéa försökte så gott hon kunde själv men när det kom till att få upp de på plåten så blev de mest mos, till slut blev de i alla fall en låda full med pepparkakor i olika valörer.

Samtidigt som pepparkakor bakades gjorde jag rockey road, har tänkt göra de flera år men aldrig blivit av, de ser så goda ut på bild, mina blev inte lika snygga haha.

jag gjorde kanelkakor och mamma gjorde bondkakor, det blev även saffransbullar och finska pinnar men de kom aldrig med på bild.

Det sista vi gjorde va peanutbuttercups, inte så svårt men lite pilligt. Man skulle kunna tro att vi ska bjuda hem hela tjocka släkten på julafton men nu har vi i alla fall kakor och godis så vi klarar oss ett bra tag.

RSS 2.0