Strålande solFy farao vilken träningsvärk jag haft idag, speciellt i ljumskarna. Det va dock väldigt fint väder så vi gick ut en sväng på förmiddagen, Linnéa ville åka pulka men det fanns inte så mycket snö, vi såg dock att de fanns lite på fotbollsplan så vi tog en promenad dit.


Raska steg på en bestämd dam.


Katten valde att följa oss så när han gav sig in i snåret skulle Linnéa självklart följa efter, det gick ganska bra för henne och jag blev överraskad hur smidig hon va i sin annars osmidiga overall, nu valde ju katten att springa vidare innan Linnéa kom fram så de va bara att vända tillbaka för henne.


Det blev i alla fall lite pulkaåkning, nu va solen inte så rolig så Linnéa ville helst ha den i ryggen.


Som sagt, katten följde med, även över vägen. Det blev inte så lång pulkaåkning utan vi traskade hemåt igen för att fixa lite lunch.Efter middagsluren lekte vi lite med play doh som Jennifer och Linnéa hade gjort igår. Jag tror att vi fick greja med den där degen tre-fyra ggr under dagen så den va populär.


Full koncentration! Nej nu blir de en lugn kväll och en förhoppning att träningsvärken inte är värre imorgon, annars brukar man ju säga att andra dagen är värst.
RSS 2.0