Linnéas rum

Tänk att det tog nästan 1,5 år för att få upp en hylla och en tavla i Linnéas rum, ibland blir man nästan mörkrädd för sig själv haha. Det är lite piff kvar i hennes rum, funderar på någon mindre hylla för böcker, sen är jag nog nöjd :)

Midsommar

Glad midsommar på er! Gårdagen spenderades med familjen, klockan två va vi hembjudna till min morfar så en halvtimme innan gick bilen mot nykroppa.

Vi blev bjudna på silllunch, det fanns även köttbullar och prinskorv då det va ett par barn med (och vuxna som inte gilla sill).

Vi va några som samlades på altanen, på bilden saknas morfar, Susanne, Sten-Åke, Viktor och Lotta som kom lite senare då hon jobbade innan.

Efteråt bjöds det på en massa gott, det blev både tårta, rabarberpaj och jordgubbar med glass, det fanns något för alla.

Linnéa blev väldigt trött efter maten så hon fick sova lite middag på övervåningen.

När Linnéa hade vaknat igen (jag fick väcka henne, lilla sjusovaren) så gick vi ner till sjön en sväng, förr om midsommar brukade vi alla barn bada här men idag va det ingen som hoppade i även om Linnéa va sugen.

Hade en jättemysig dag med nära och kära. Väl tillbaka i Karlskoga sen hade vi en jättetrött tjej men att ha försökt natta henne i över en timme fick vi ge upp, hon hade nog fått en liten micropaus för sen va hon hur pigg som helst. Mamma, pappa, Jennifer och Robin kom förbi oss så vi grillade lite, spelade kubb och sen spelet iknow när myggen va för jobbiga utomhus.

Det blev en rätt sen kväll men sen så va de ju midsommar, nu är det dock dags att börja nästa dag, klockan är tio och vi har haft en mysmorgon i sängen framför Emil och Pippi.

Lillie-MajIdag va det tid för begravning för pappas faster lillie-maj. 


Det va en fin gudstjänst och min tremänning Malin sjöng två vackra låtar, förstod inte hur hon klarade av det så bra för det är inte lätt att hålla tårarna borta och nu va det hennes farmor som vi va där för.
Många fina blomsterarrangemang.


Efteråt åkte vi vidare till Bofors hotell där vi fick landgång och tårta.
Under kaffet så läste prästen upp alla kondoleans som kommit, de flesta gick till Cancerfonden då det va just cancer som hon avled av.


Min tremänning Felicia sjöng också en låt åt sin mormor efteråt. 

Det va en fin tillställning även om det inte är roliga omständigheter.
RSS 2.0