Midsommar

Glad midsommar på er! Gårdagen spenderades med familjen, klockan två va vi hembjudna till min morfar så en halvtimme innan gick bilen mot nykroppa.

Vi blev bjudna på silllunch, det fanns även köttbullar och prinskorv då det va ett par barn med (och vuxna som inte gilla sill).

Vi va några som samlades på altanen, på bilden saknas morfar, Susanne, Sten-Åke, Viktor och Lotta som kom lite senare då hon jobbade innan.

Efteråt bjöds det på en massa gott, det blev både tårta, rabarberpaj och jordgubbar med glass, det fanns något för alla.

Linnéa blev väldigt trött efter maten så hon fick sova lite middag på övervåningen.

När Linnéa hade vaknat igen (jag fick väcka henne, lilla sjusovaren) så gick vi ner till sjön en sväng, förr om midsommar brukade vi alla barn bada här men idag va det ingen som hoppade i även om Linnéa va sugen.

Hade en jättemysig dag med nära och kära. Väl tillbaka i Karlskoga sen hade vi en jättetrött tjej men att ha försökt natta henne i över en timme fick vi ge upp, hon hade nog fått en liten micropaus för sen va hon hur pigg som helst. Mamma, pappa, Jennifer och Robin kom förbi oss så vi grillade lite, spelade kubb och sen spelet iknow när myggen va för jobbiga utomhus.

Det blev en rätt sen kväll men sen så va de ju midsommar, nu är det dock dags att börja nästa dag, klockan är tio och vi har haft en mysmorgon i sängen framför Emil och Pippi.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0