MåndagLinnéa invigde sitt nattlinne inatt, supersött. Både jag och L va ju lediga idag så vi började med att mysa till Emil i Lönneberga i sängen, det är den enda serien/filmen som L verkligen har fastnat för.


Mamma och pappa skulle hämta deras husvagn från Östervik så jag och Linnéa mötte upp dem.

Linnéa passade på att åka rutchkana, hon är så duktig och åker helt själv och traskar upp igen. 


Anledningen till att de skulle hämta husvagnen är för att de tänkt sälja den, så vet ni någon som söker en billig husvagn är de bara att hojta till.


Vi åkte vidare till lagret för att tvätta den samt min bil.
Jennifer passade på att ta sin också.


Den blev ju ren några minuter i alla fall, ska åka på 4 värderingar i morgon så det varar nog inte så länge.


Nu på eftermiddagen har vi varit förbi Ica och handlat lite för veckan, resten av dagen blir nog väldigt lugn, längtar tills Niklas kommer hem, han är på väg från Gbg nu där han varit hela påsk och jobbat.

SöndagIdag kom Elisabeth över och hälsade på hos mamma och pappa, delvis för att fira jennifers examen. Det blev både fika och lunch innan hon begav sig.


Vid fyra hade jag bokat in mig på ett bodystep pass, det va riktigt jobbigt och svetten rann. Behöver verkligen jobba upp både styrka och kondition.


Annars har dagen varit ganska lugn, Linnéa har varit full i bus som vanligt och hennes nya grej är att vi alla ska dansa i ring tillsammans hand i hand. Nu ska jag försöka få lillfisen att sova, det är ju sommartid nu så tiden blir ju lite tokig för de här små.

Glad PåskEftersom påskharen hade varit på besök under natten fick Linnéa börja dagen med att leta efter sitt ägg, hon blev superglad när hon hittade det.


Innehållet va gatkritor, en blus och några chokladkycklingar.


Efter frukosten blev det på med förkläde och höckle och sen åkte vi och gav Linnéas mormor och morfar samt moster och Robin varsit påskbrev.


Även jag hade fräknar på kinden dagen till ära, eller ja mer markerande fräknar för de där fräknarna de har jag ju fullt av även annars.


Här öppnar Linnéa sin påskpresent från mormor och morfar, det va en hakklapp, ett nattlinne och lite godis.


Vid tolv anlände vi till hälla för lite påskfirande tillsammans med en del av släkten. Det är ju min morbror Niklas med familj som har sin stuga där.


Folke och Assar va i full fart med att såga fram kanel och socker (spånet såg väl ut som det) när vi kom.

Medans vissa lagade mat inne höll vi oss andra ute i solen, det blåste lite kallt men så fort det blev vindstilla va det riktigt skönt i solen.


Här har vi en del av påsklunchen, smaskens.


Efter lunchen fick barnen gå på äggjakt, påskharen hade varit i farten igen uppe på vinden. Alla barnen hjälpte till att leta och de va nog alla lika glada över innehållet.


Jennifer sitter och myser med knut.


Påskfikan hade mamma och Jennifer haft med sig, morotskaka samt passionscheesecake, båda smakade smaskens.


Knut och Linnéa "kommunicerar" med varandra.


Vi hade några trevliga timmar tillsammans med god mat och för mycket godis. Tack alla för en mysig påskafton.
RSS 2.0