Julkalender


Då va alla paketen fastsatta och vi är redo för december. I år får Linnéa en paketkalender, det vill säga en liten present varje dag fram till julafton. Det här va något som jag och Jennifer hade när vi va små och en tradition som jag gärna för vidare. Linnéa har faktiskt den kalendern som jag själv hade (som mamma broderat) och det känns lite extra kul. Det va dock inte det lättaste att komma på 24 presenter som samtidigt inte kostade för mycket, det blev en blandning av hårgrejer, pyssel och lite andra lekgrejer, ett och annat par strumpor också :)  presenterna har varit inslagna några veckor och det va jag glad för för de tog tid att få snören på alla. 

Helg

Igår morse va det dags för terminsavslutning på Knatteskutt. De började springa runt i en hinderbana och sen mot slutet kom självaste Knatteskutt och dansade med barnen. Linnéa tyckte att kaninen va lite läskig, hon ville inte gå nära honom och klängde sig fast runt min hals. När han gick blev de bra igen, då fick alla medalj och en ballong. Får se hur vi gör till våren, jag har inte tyckt att det har varit anpassat för barnens ålder utan alla övningar har tyvärr passat mycket större barn.

Efter gympan blev det att plocka fram lite julgrejer, granen blev jag klar med för någon dag sen men ska väl sätta i lite mer kulor, orkade dock inte sätta snören på de nya.

Linnéa fick en liten julgran i adventspresent igår av mamma så imorse fick hon klä den. Hon va jätteduktig med att placera ut kulor över hela granen, va bara ett par grenar som fick dubbla kulor.

Det blev lite muffinsbakande efter frukosten.

Vi drog med oss mamma och Jennifer till stan och skyltsöndag. Linnéa träffade tomten som bjöd på klubbor.

Fars dag

Idag vill jag säga grattis till dessa två, min egen pappa och Linnéas. Vi började morgonen med att Linnéa fick ge alla sina teckningar som hon gjort på förskolan åt sin pappa, fina konstverk.

Vid lunch åkte vi över till min far och lagade mat, blev skinksnitsel i sås, va ett nytt recept som Niklas hade hittat och det va riktigt gott. Till efterrätt blev det tårta, det hade blivit över sen gårdagens kalas.

RSS 2.0