Veckan som gått

Jag får fortfarande inte in bilder från mobilen till bloggen och då jag i stort sett aldrig sitter på datorn hemma kommer det eka tomt emellanåt tills det funkar igen.
 
 
Förra helgen fick vi träffa de här turturduvorna igen, Sofie och Nicklas som har kommit hem igen efter att ha spenderat ett år i Australien. Sofies mamma hade ställt till med fest för att välkomna dem hem, hela huset va fullt med folk och även Nicklas familj från sthlm hade kommit till karlskoga. 
 
 
Eftersom min Niklas jobbade så va det jag och Linnéa som åkte dit och blev bjudna på massvis med mat samt tårta. De snålade inte om man säger så. Nadja (Sofies lillasyster) lekte gärna med Linnéa så nu vet jag ju vem jag ska anlita till barnvakt om det skulle behövas om något år. 
 
 
Hade några riktigt trevliga timmar hos familjen Hermansson. Även om de har varit borta ett år så har det faktiskt gått rellativt fort men det är kul att de är hemma igen.
 
Från en helg till nästa, veckan som gått har varit ganska händelselös då jag varit riktigt hängig med snuva och hosta, är först idag som man börjar känna sig som en människa igen. I lördags så fick pappa åka hem till Jennifer och Robin och hämta en av deras sköldpaddor, de har två men om jag förstod det rätt så har de inte riktigt kommit så bra överens den senaste tiden så de va tvugna att sära på dem. Pappa ställde upp och tog en så länge.
 
 
Igår blev det en tur till Ikea eftersom Niklas va ledig. Vi skulle köpa garderobsinredning till hallen. Tyvärr saknades det några delar så de ska Niklas köpa till när han åker till sthlm på onsdag, då får han stanna till och köpa till de skenor som behövs till de sista backarna (sitter på vänster sida, ej i bild). På kvällen började vi montera det vi hade och det gick faktiskt snabbare än jag trodde. Nu öppnade jag mest förpackningar och satte ihop delar medans Niklas monterade det på väggen men det gick smidigt. Det ska kompletteras med en golvsockel längst in men den är smidig att få dit. Framöver sen så ska vi montera skjutdörrar framför den här väggen så alla kläder och skor kommer vara dold bakom, men man får fördela upp kostnaden lite mellan månaderna :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0