Resa

 
Idag har vi bokat en sista minuten resa till Kreta, flyget går nästa torsdag och sen ska vi vara borta en vecka. Ska bli riktigt skönt att få komma bort, bara kunna slappa och leka i vattnet med Linnéa. Vi funderade väldigt mycket fram och tillbaka om vi skulle köra på ett hotell med möjlighet till all inclusive eller inte men tillslut kände vi båda att det blir mycket smidigare att allt ingår, kan gissa på att det kommer bli mycket glass till Linnéa under veckan. Hotellet vi bokade heter Family Life Creta Paradise By Atlantica och det vi tyckte va ett extra plus va att de hör ihop med grannhotellet så man får nyttja poolerna i båda hotellen samt äta i barer och middag i restauranger, kan ju vara kul med lite ombyte då buffé oftast kan bli lite samma på sånna här ställen.  
 
 
Hämtade ut Linnéas pass i måndags (samt mitt nya), det va inte det lättaste att få henne att titta in i kameran (tror inte hon förstod var den va) men tillslut så. Det här blir hennes första flygresa så jag hoppas att det ska gå bra för lilltösen. Får väl muta med godis eller nåt haha.

Fredag

Det va en glad tjej jag hämtade på förskolan, hon höll på att gunga, stående, snacka om balans.

Vi hade tänkt att vi skulle grilla i grillkåtan idag men då vädret blev dåligt och vi inte blev så många valde vi att istället göra plankstek, riktigt gott.

Kvällen avslutades dock med handen i iskallt vatten för mig, när jag skulle ta ut gallret ur ugnen slant jag och brände handen, fyra fingrar med vad som verkar kunna bli en blåsa på vardera, tjoho.

Pyssel

Några fjärilar fick flytta in i Linnéas rum, de sitter på väggen ovanför hennes lilla kök. Det går extremt sagts med att inreda och pyssla här hemma, jag har hur många idéer och tankar som helst men ingen motivation att fixa till det. Jag har fortfarande x antal meter gardin att sy till vårt sovrum och sen saknas de även gardiner till båda hallarna, vardagsrummet och köket, de är inhandlade men måste sys till för att passa på längden eller bredden. Får försöka ta mig i kragen och få lite ordning här hemma, för man blir ju nöjd när man är klar.

RSS 2.0