Trädgårdsarbete

Såhär grönt va det framför huset för några veckor sedan, rhododendronbuskar och något som jag kallat för salladsblad (och en massa ogräs). Eftersom vi ska göra om entrén och verandan på framsidan så började vi då att plocka bort detta, en granne tog en rhododendronbuske och resten har fått åka i tunnan för trädgårdsavfall, allt har ju inte fått plats så vi har fått tagit det i omgångar.

Idag fyllde Niklas och Linnéa i det sista eftersom de tömmer tunnan imorgon och nu är vi redo att börja riva trapp och bygga nytt även om det är lite mer än en månad bort innan det påbörjas.

Det ser inte riktigt lika roligt ut nu, även om jag inte varit jätteförtjust i hur växtligheten sett ut framför huset tidigare så har det ju gjort det lite mer "ombonat". Får planera nu under hösten/vintern hur man vill att det ska se ut framöver och vilka växter man vill ha, tips mottages tacksamt 😂

Linnéa avslutade med lite frukt på trappen.

Kläder

Eftersom kappahl hade erbjudande förra veckan där man fick köpa tre men betala för två så hade jag tänkt att jag skulle tagit med mig barnen dit i fredags för att främst kolla på mjukisbyxor till Linnéa men då hon blev sjuk stannade vi hemma. 

Som tur va hade de samma erbjudande på hemsidan så klickade hem lite plagg till båda barnen, dessa kom med posten idag. Moa får ju mest köra på ärvda kläder, både från när Linnéa va liten men även kläder vi lånat från Jolene så tyckte att hon borde få lite eget med. Till Linnéa blev det två mjukisbyxor, två baddräkter samt ett nattlinne.

Bvc

Idag blir den här lilla tjejen 7 veckor och klockan 10 hade vi tid hos BVC för kontroll. Moa är nu 57,5 cm lång och väger strax över 5 kilo, hon är en liten kloss liksom sin syster. Moa sover ganska mycket på förmiddagarna så hon orkade inte hålla sig vaken mer än 5-10 minuter under besöket utan så fort hon fick på sig kläderna igen så somnade hon i famnen. 

RSS 2.0