Julkulor

(null)

(null)

(null)
Linnéa tyckte att hennes mor va så himla seg som inte satte upp kulor i granen (måste köpa en ny ljusslinga först) så hon gick och hämtade sin gran, plockade bort alla kulor och satte i dem i stora granen istället 😂 haha älskade unge. Linnéa har fortfarande hosta (är dock mycket bättre) men är annars pigg, hon fick dock vara hemma från förskolan även idag för att vila upp sig, är ju ett helt annat tempo på förskolan än hemma. 

Övre Trädgårdsgatan 25

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu är mina föräldrars hus ute till försäljning, vet ni någon som söker en ordentlig villa i Karlskoga är det bara att tipsa! Följ länken för att komma till annonsen.

Övre Trädgårdsgatan 25

Vårdcentralen

(null)

(null)
Eftersom Linnéa fick sån fruktansvärd hosta igår så hade vi fått tid till vårdcentralen idag efter lunch. De lysande på henne och tog stick i fingret (Linnéa va superduktig och sa inte ett pip). Hon hade lite hög sänka så hon fick penicillin utskrivet sen kontaktade sköterskan barnmottagningen vilka precis ringde upp så hon fick även medicin för att vidga luftrören och läka slemhinnor utskrivet från dem. De misstänker att hon har förkylningsastma eftersom hon får sån jobbig hosta när hon blir förkyld så hon ska få komma på utredning under början av nästa år, får hoppas att man kan få nåt som hjälper ordentligt för det är så jobbigt för henne när hostan drar igång.

RSS 2.0