Godis

(null)

(null)

När Linnéa kom hem från förskolan hade jag planerat att vi skulle göra eget godis, gelebjörnar och hjärtan.

(null)

(null)

Det tog längre tid att koka än jag trodde men till slut så. Figurerna blev rosa med citronsmak.
(null)

Godiset skulle stå och stelna i rumstemperatur över natten men vi va ju självklart tvungna att provsmaka varsin nu ikväll, de blev faktiskt riktigt goda och inte alls lika söta som de du köper i affären. 

Ny vecka

Innan jag fick barn älskade jag när man fick vrida tillbaka klockan en timme och ha vintertid, det innebar att man fick sova en timme till, tyvärr vaknar ju Linnéa samma tid som vanligt vilket gör att den där timmen inte har någon betydelse. 

(null)

Den här lilla damen hittade jag på bänken på väg att plocka fram godis, hon är inte rädd att ramla ner. (Bortse från vårat extremt röriga skåp 😂)

(null)

Det har varit full fart hela dagen, det kan man se en liten bit av på Snapchat. Jag tror Linnéa har haft minst fem olika outfits, Pippi va en av dem (några storlekar för stor).
(null)

(null)

(null)

Moa kämpar med att hänga på linneas tempo men det är inte lätt, en annan är helt slutkörd efter en dag så det är tur att hon får vara på förskolan och leka några dagar. Har i alla fall haft en mysig dag med mina tjejer.

Fotografering

(null)

Idag va vi i Degerfors för fotografering, det va "drop in" och man fick 10 bilder för 100kr (20 minuters fotografering). Jag och Jennifer hade bokat detta för några veckor sedan och hade fått tiden 12 och 12.20. Kan väl helt ärligt säga att det gick sådär haha, Moa som somnat fick vi väcka vilket inte va populärt, Linnéa va små butter och ville inte lyssna 😂 fotografen hade inga egna idéer utan man va tvungen att bestämma helt själv hur de skulle vara vilket inte va det lättaste, då har jag varit hos mycket bättre och involverade fotografer. Aja vi får väl se om det blev någon bra bild haha, Jolene va i alla fall hur söt som helst även om hon också va lite ledsen stundtals.
RSS 2.0