LoppisIdag va det Barnloppis i österledskyrkan, då får de endast sälja barngrejer/kläder vilket är väldigt bra när man är ute efter sånt.

Jag och Jennifer hade pratat ihop oss om att åka dit ihop så vi möttes på parkeringen strax efter tio. Eftersom Moa sov och Niklas inte skulle till jobbet fören lite senare åkte jag själv med Linnéa för att slippa ha vagnen med (bra beslut då det va trångt). Linnéa va verkligen shoppingsugen, hon hittade nåt hon ville ha så fort vi kom till första bordet.

Klänningen va nog bästa köpet tillsammans med skorna (dansskor med Elsa), hon köpte även en gympapåse med elsamotiv. Till Moa fanns det nästan ingenting men fick i alla fall med en body i storlek 62, annars va det väldigt små eller stora storlekar på kläder. Sen köpte jag ett stort barnpuzzel men det ska Linnéa få i julklapp.

Tidning

Mamma ringde och berättade att tjejerna hade varit med i tidningen idag, eftersom vi inte har tidningen själva loggade jag in och kikade på nätet (mammas abonnemang). Det va lite synd att fotografen inte valde ett korten där Linnéa skrattade men de va söta ändå.

Örebro

Det blev en liten tripp till Örebro idag, dels skulle vi in och beställa dörr men även köpa lite höst/vinterkläder och skor till Linnéa.

Vår kommande ytterdörr ser ni i mitten, den kommer levereras om ungefär två månader. 

Efter bauhaus åkte vi till Ikea för att äta, blev ett par lampor också men annars kom vi billigt undan den här gången.

Dyrare blev det på Marieberg men nu har Linnéa fått en massa skor till höst/vinter, vinterjacka, byxor, tröjor och fleeckläder. Det enda som saknas som jag inte hittade va en bra höstjacka men får kika här i stan.

RSS 2.0