Måndag

Usch, man blir så seg när det är tråkigt väder ute och det känns inte som att det har blivit många knop gjorda.
(null)

(null)
Pappa kom förbi vid tretiden, det skulle komma en gubbe som han kände för att räkna lite på vad det skulle kosta att göra iordning framsidan avseende plattsättning, det ser lite konstigt ut nu efter att vi byggde verandan. Linnéa och morfar målade lite tillsammans medans vi väntade, första bilden skulle föreställa Linnéa. 
(null)
Dessa blommor har Linnéa sått på förskolan, de satt fram till idag i samma kruka men eftersom de blivit så stora valde jag att plantera om dem i varsin för att de skulle få mer plats att växa. Linnéa är så noga med sina blommor och de har nog sagt på förskolan att de ska vattnas varje dag för hon säger nästan varje dag att vi inte får glömma att vattna blomman. Ska bli kul och se om de kan komma  några blommor på dem längre fram 😊

Lördag

Pappa och mamma skulle åka och hämta en maskin som pappa köpt och sen vidare till Ikea så tanken va att jag och tjejerna skulle möta upp dem på Ikea för lunch och lite shopping. Nu gjorde vi om planerna så pappa åkte själv och hämtade sin maskin och mamma åkte med oss till Ikea direkt.
(null)

(null)

(null)
Vi anlände till Ikea strax efter tio och kunde i lugn och ro gå och kolla på det som vi behövde. Vi skulle äta lunch ihop så medans vi väntade på att pappa skulle komma fick barnen leka på barnavdelningen. Linnéa dukade upp för fika till alla gosedjur och efter en stund fick tjejerna sällskap av ett till syskonpar där minsta va i Moas ålder och den äldre kanske året under Linnéa. Alla tjejena hann leka säkert en halvtimme innan vi begav oss till restaurangen.
(null)
När vi va klara på Ikea åkte vi vidare till blomsterlandet där mamma skulle ha krukor och tillhörande blommor till altanen, jag passade på att köpa med jordgubbsplantor och rabarber så nu ska vi se om vi kan plantera dem imorgon eller måndag.
(null)
Pappa tyckte att alla barnbarn (även jolene) skulle få varsin leksak så när vi va klara på blomsterlandet gick vi vidare till leksaksaffären, Moa fick babblarna, tänkte att de även kunde vara bra för Linnéa då de använder dessa mycket på förskolan i deras språkgrupp. 
(null)
Mamma köpte massa kuddar på Ikea och Moa ville självklart hjälpa till.
(null)
Jag fick inte med mig så mycket från Ikea bortsett från detta ritstativ, whiteboard på ena sidan och svart tavla på andra. Linnéa ritade en liten gubbe innan det va dags för sängen. Hon ville så gärna leka lite med sin elsadocka som hon fick idag så hon ligger fortfarande och leker med den i sängen, får se om hon lägger ner henne snart eller om jag måste gå in och säga att det är sovdags strax. 

Trädgård

(null)
Imorgon kommer de och tömmer tunnan för trädgårdsavfall för första gången i år så tunnan har fyllts med massa löv och grenar. 
(null)
Berg kom och hämtade grävmaskinen idag, eftersom det har regnat under veckan blev det tyvärr stora spår i gräsmattan så får försöka trycka ner det sen. Hålet under studsmattan blev lite djupt så han hällde tillbaka lite.
(null)
Eftersom jag inte kunde lyfta tillbaka mattan själv ringde jag till pappa och frågade om inte han kunde hjälpa till när han slutat jobbet, nu blev det så sent så mamma kom förbi istället och hjälpte till. 
(null)
Barnen passade på att leka lite innan det va dags att gå in och lägga sig för natten.
RSS 2.0