Ett år äldre

(null)
Då va den här dagen snart slut och man är nu ett år äldre, har fått frågan hur det känns att nu vara 30 och det känns faktiskt inte som någon skillnad mot att vara 29 eller 28. I förmiddags hjälptes jag och Niklas åt att plocka och rensa ut en massa skräp, främst kartonger och plast som legat i garaget sen bygget här hemma höll på, tanken är att åka till tippen med det imorgon. När vi hämtat Linnéa på förskolan så fick det bli en tur till Ica för att handla inför helgen, det blev även en liten fika väl hemma.
(null)
Strax innan klockan sex kom mamma hem till oss för att passa Linnéa och Moa medan jag och Niklas åkte till Loka för att äta middag. Eftersom jag fyllde år fick vi en flagga på bordet.
(null)
Det väntades trerätters middag. (null)
(null)
(null)
Det här va första gången som jag provade på att äta pilgrimsmussla, något jag velat testa länge men det va kanske inte det godaste jag ätit. I övrigt var det en riktigt god middag och jag va jättemätt när vi va klara. 
(null)
Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans, man får verkligen möjlighet att prata med varandra när barnen inte är med och det blir mer fokus på varandra. Vi va hemma vid halv nio och Linnéa va på väg att sova men vi hann säga godnatt först. Vi hade bara varit hemma en liten stund när lotta ringde och frågade om vi va hemma, hon kunde inte komma på kalaset på lördag så hon och Viktor kom förbi med en present. Vi hann prata en del innan de åkte vidare hem. Nu väntar snart sängen för en annan.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0