Lördag

Pappa och mamma skulle åka och hämta en maskin som pappa köpt och sen vidare till Ikea så tanken va att jag och tjejerna skulle möta upp dem på Ikea för lunch och lite shopping. Nu gjorde vi om planerna så pappa åkte själv och hämtade sin maskin och mamma åkte med oss till Ikea direkt.
(null)

(null)

(null)
Vi anlände till Ikea strax efter tio och kunde i lugn och ro gå och kolla på det som vi behövde. Vi skulle äta lunch ihop så medans vi väntade på att pappa skulle komma fick barnen leka på barnavdelningen. Linnéa dukade upp för fika till alla gosedjur och efter en stund fick tjejerna sällskap av ett till syskonpar där minsta va i Moas ålder och den äldre kanske året under Linnéa. Alla tjejena hann leka säkert en halvtimme innan vi begav oss till restaurangen.
(null)
När vi va klara på Ikea åkte vi vidare till blomsterlandet där mamma skulle ha krukor och tillhörande blommor till altanen, jag passade på att köpa med jordgubbsplantor och rabarber så nu ska vi se om vi kan plantera dem imorgon eller måndag.
(null)
Pappa tyckte att alla barnbarn (även jolene) skulle få varsin leksak så när vi va klara på blomsterlandet gick vi vidare till leksaksaffären, Moa fick babblarna, tänkte att de även kunde vara bra för Linnéa då de använder dessa mycket på förskolan i deras språkgrupp. 
(null)
Mamma köpte massa kuddar på Ikea och Moa ville självklart hjälpa till.
(null)
Jag fick inte med mig så mycket från Ikea bortsett från detta ritstativ, whiteboard på ena sidan och svart tavla på andra. Linnéa ritade en liten gubbe innan det va dags för sängen. Hon ville så gärna leka lite med sin elsadocka som hon fick idag så hon ligger fortfarande och leker med den i sängen, får se om hon lägger ner henne snart eller om jag måste gå in och säga att det är sovdags strax. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0