Lördag

(null)
Så fort vi fått i oss frukost begav sig hela familjen ut, Linnéa dukade upp fikabordet, jag satte fast skyddet på studsmattan och Niklas tog och nattade Moa i vagnen.
(null)

(null)
Studsmattan är nu på plats och gu vilken glad tjej vi fick, det har studsats hela dagen med bara kortare pauser, även en annan har hoppat en hel del under dagen, man känner sig som ett barn igen men kommer säkert få träningsverk i låren.
(null)

(null)
När det va dags för lunch tog vi en promenad bort till sibylla, Linnéa fick cykla och hon tyckte att det va jättekul. På vägen hem gick det jättefort för henne och det va flera gånger som vi fick säga att hon skulle stanna så vi kom ikapp.
(null)

(null)

(null)
Vi filurade lite på var vi skulle sätta våra odlingslådor, de inhandlades redan förra sommaren men de kom aldrig på plats, nu tror vi att vi vet var vi vill ha dem så jag (med lite hjälp av Linnéa) målade dem idag. Jag hade önskat mig jordgubbsplantor och rabarber av mamma och pappa när jag fyllde år så det ska inhandlas planteras.
Ikväll kom Jennifer med familj samt mamma och pappa över på lite grillat. Vi hade ett par trevliga timmar innan barnen skulle i säng.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0