Måndag

(null)
Efter att vi fått i oss lite frukost i morse åkte Niklas och bytte däck på min bil, hade inte hunnit det innan. Medan han va iväg gjorde jag iordning barnen för sen blev det en tur till örebro. Första stoppet blev Marieberg för att köpa skor till barnen.
(null)
Därefter blev det ett stopp på bauhaus för att kika på vad de hade för utemöbler (inga roliga) och sen vidare till xxl.
(null)
På xxl införskaffade vi en cykel till Linnéa så när vi kom hem satte Niklas på stödhjul och sen va det bara iväg och testa.
(null)

(null)

(null)
Självklart skulle Linnéa matcha hjälmen med cykeln. Det gick jättebra för henne.
(null)

(null)
Moa fick testa sina nya skor, de va lite stora men det fanns ingen mindre storlek i den affären vi va. Tror i alla fall att de kommer bli kanon i sommar.
(null)
Lek i sandlådan, självklart skulle man smaka.
(null)

(null)
Vi hörde glassbilen som kom strax innan kl fyra så Niklas och Linnéa handlade. 
(null)

(null)
Vi tog fram en del till studsmattan för att kolla var vi ville ha den. Vi flyttade på gungställningen så fick den hamna där. Vi började gräva bort översta lagret (gräsmattan) och det gick jättebra fram till vi hade 1/4 kvar, då träffade vi sten i exakt varje spadtag. Det va stora runda och fina stenar så det känns nästan som att det har varit något där tidigare. Nu ska hålet grävas djupast mot mitten men det får vi fortsätta med senare. Grannen kom förbi när han kom från jobbet och konstaterade att vi va igång igen och frågade vad vi skulle göra den här gången, han tycker alltid att vi har projekt igång på tomten 😂 han tyckte i alla fall att uterummet och altanen hade blivit riktigt snyggt så det va kul att höra.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0