Baby shower

(null)
Idag hade vi planerat in en baby shower för Jennifer, jag valde att hålla i frukost hemma hos oss och vi blev sju vuxna och fyra barn.
(null)

(null)
Det blev en riktig frukostbuffé med allt man kunde önska sig.
(null)

(null)
(null)
Vi hade mycket att prata om och det blev en hel del skratt.
(null)
(null)
Nina hade gjort en jättefin blöjtårta.
(null)

(null)

(null)
Jennifer hade lite hjälp av småtjejerna när det kom till presenterna. 
(null)
Vi hade några trevliga timmar tillsammans och jag tror att huvudpersonen är riktigt nöjd. Tack alla som ville vara med och göra denna förmiddag för Jennifer 😘 när alla hade åkt hem så städade jag undan allt och sen åkte jag och tjejerna och köpte mc Donalds som vi tog med till mamma, där har det blivit en lugn eftermiddag.

Första veckan

(null)

(null)
Då va första ordentliga veckan på förskola och jobb gjord. Moa har inte alls gillat när jag lämnat henne på mornarna, det är tårar och gråt men så fort jag är ur syn så blir hon tyst och hur nöjd som helst och så fortsätter det hela dagarna. Det är fortfarande en del barn som har haft sommarlov så det har varit lite lugnare. Moa charmar alla stora barn, neo är hennes följeslagare om dagarna, träffade hans mamma på Ica och hon sa att han ofta pratade om henne, idag va det en tjej som sa att Moa va hennes bästa kompis för hon tyckte att det va så kul att busa med henne så det är ju kul att de tycker att det är kul att leka med henne. Fröknarna säger i alla fall att hon är hur lugn och go som helst på dagarna även om hon så klart kan höja rösten om det verkligen är något hon vill så det känns riktigt skönt. Vi har kört en mjukstart den här veckan så har slutat vid tre, kommer bli lite längre dagar nästa vecka så får hoppas att det går lika bra.

Back to work

(null)
Då va det dags att komma tillbaka till vardagen. Moa tyckte att det va lagom att gå upp halv sex i morse så hon va riktigt trött när vi kom till förskolan, som tur va kunde hon ta en liten tupplur i vagnen direkt.
(null)
Det kändes lite konstigt att vara tillbaka på jobbet, på ett sätt kändes de nästan som att jag aldrig lämnat jobbet utan man va tillbaka där man lämnade. Dagen har gått till att få ordning på arbetsplatsen, leta fram grejer från källaren och åter igen uppdatera datorn. Dagen gick fort och det är väl bra att man har saker att göra.
(null)

(null)
Båda tjejerna hade haft en bra dag på förskolan. Jag har planerat att göra en liten mjukstart den här veckan så jag va på förskolan vid tre. Det kommer väl bli lite glesare uppdateringar här framöver, får se hur jag lägger upp de 😊
RSS 2.0