Golf

(null)

(null)
Varje år anordnar Swedbank en golftävling för vissa av sina kunder, årets tävling inföll idag och vi va på plats för att göra reklam för oss själva och serva de tävlande ute på banan.
(null)

(null)
Vi lånade en golfbil som vi åkte runt i, Johan på banken som va ansvarig för tävlingen hade ordnat med vatten, bananer och kexchoklad som vi delade ut när de hade varit ute ett tag.
(null)

(null)
Det va tjejligan på plats från fastighetsbyrån. Vi fick lunch och sen va det prisutdelning, nu missade jag själva prisutdelningen eftersom jag skulle vidare på ett möte men Amanda och Hanna va kvar. Det va lite tråkigt att det regnade men annars tror jag arrangören va nöjd med dagen.

Baby shower

(null)
Idag hade vi planerat in en baby shower för Jennifer, jag valde att hålla i frukost hemma hos oss och vi blev sju vuxna och fyra barn.
(null)

(null)
Det blev en riktig frukostbuffé med allt man kunde önska sig.
(null)

(null)
(null)
Vi hade mycket att prata om och det blev en hel del skratt.
(null)
(null)
Nina hade gjort en jättefin blöjtårta.
(null)

(null)

(null)
Jennifer hade lite hjälp av småtjejerna när det kom till presenterna. 
(null)
Vi hade några trevliga timmar tillsammans och jag tror att huvudpersonen är riktigt nöjd. Tack alla som ville vara med och göra denna förmiddag för Jennifer 😘 när alla hade åkt hem så städade jag undan allt och sen åkte jag och tjejerna och köpte mc Donalds som vi tog med till mamma, där har det blivit en lugn eftermiddag.
RSS 2.0