Julpyssel

Igår gick dagen i julpyntets tecken.
(null)

(null)
Det slog mig vid lunch att det va advent och skyltsöndag imorgon så vi som va på plats på kontoret hjälptes åt att plocka upp jullådorna och sen tog jag tag i att pynta, förra året hade de anlitat en tjej för att pynta men i år fick vi sköta det själva så man fick improvisera lite.
(null)
När jag hämtade tjejerna på förskolan fortsatte vi att julpynta lite hemma, tjejerna fick pynta sina små granar även om jag så klart fick hjälpa Moa.
(null)

(null)
När smågranarna va klara tyckte Linnéa att vi skulle pynta den stora, ljus och glitter fixade jag och Niklas tillsammans redan i onsdags men kulor satte vi i nu. Moa bidrog med att hälla ut alla kulor på golvet samt plocka bort kulorna från granen och Linnéa va duktig och satte i kulor i granen så högt hon nådde.
(null)
När barnen hade somnat fick tomtenissen jobba lite, 48 små paket kom upp i kalendern, de röda va till Linnéa och de gråa till Moa (som tur va hade jag slagit in dem tidigare i veckan). Linnéa va jättespänd i morse när hon såg alla paket och när vi läste brevet från tomtenissen tyckte hon att det va jättekul att hon skulle få ett paket varje dag till jul. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0