Måndag

Vi är redan inne på sista veckan i februari, galet.
(null)

(null)
Moa passar på att låna linneas grävmaskin när hon va i annat rum och lekte.
Sent igår kväll kom Niklas hem från Göteborg där han varit sen i onsdags, den här veckan är han bara borta två dagar på jobb men från nionde mars kommer han nästan vara borta en hel månad i sträck, endast ett par turer hem innan han ska vidare till nästa långjobb. 
Efter att vi fått i oss lite lunch idag åkte jag till Ica för att handla, kylskåpet har ekat tomt sen i fredags men har inte kommit iväg tidigare. Nu va jag dock väldigt tankspridd för när jag kom fram till Ica upptäckte jag att jag hade glömt plånboken hemma så det va bara att vända tillbaka hem igen.
(null)
Väl hemma igen blev det en liten fika.
(null)

(null)
Niklas lyckades ta två klockrena bilder på Linnéa 😂
(null)
Jag har läst en massa om något som de kallar för Libapizza som ska vara ett nyttigare alternativ så när jag handlade passade jag på att köpa sånt bröd. Jag och Linnéa hjälptes åt att fixa iordning pizzorna ikväll och de blev faktiskt bra, möjligen att de kunde varit inne lite längre men eftersom brödet är så tunt vågade vi inte det. Nu va det främst löken som va lite hård fortfarande men det beror ju helt på vad man lägger på. 

Söndag

(null)
Idag fick jag lov att göra en fläta i Linnéas hår, hon ville se ut som Elsa. Det va inte länge sedan man knappt fick sätta en toffs i håret på henne innan de åkte ur så det är ju lite roligt.
(null)

(null)
Sen på med Elsaklänning och krona, nu är det bara handskar som saknas (hon brukar lossas att vantar är det). En söm i klänningen gick upp idag så ska se om jag kan sy ihop det.
(null)

(null)
När Moa hade sovit sin förmiddagslur åkte vi över till mamma och pappa och hjälpte till att fortsätta packa, vi fick nog ihop fem lådor i alla fall samt rensat ut och kastat en massa. Vid halv fyra begav vi oss till nya huset där pappa behövde hjälp att lyfta in en byrå och sätta ihop sängstommen, samt även sätta ihop skrivborden i källaren. Medan mamma torkade golven en gång till så satte jag in alla hyllor i skåpen, nu ska de bara känna efter och bestämma var alla grejer ska stå.

Lördag

(null)

(null)
Vi hade syskonmys och en massa elsadansande/teater i morse. Första flyttlasset från mamma och pappa skulle gå idag men för att barnen inte skulle vara ivägen stannade vi hemma fram till tolv (de hade hjälp av Jennifer och Robin). Vi kom lagom till att de hade packat första kärran och skulle till nya huset så vi åkte dit.
(null)

(null)

(null)
Medan gubbarna bar in möbler och lådor i garaget höll vi tjejer på inne med att torka golv och alla skåp och lådor. Eftersom hantverkare nyss blivit klara va det rätt smutsigt överallt så det behövde göras innan man kunde ta in något i huset.
(null)
Eftersom det inte finns några möbler i huset låg Linnéa på golvet och kollade på paddan. När allt va inplockat och alla ytor avtorkade en första gång åkte vi tillbaka till gamla huset för lunch och sen va det bara att påbörja packning igen. Pappa och Robin fyllde ett till släp med möbler som de åkte iväg med nu ikväll medan vi fortsatte att packa lådor i köket. Fortsättning följer väl imorgon.
RSS 2.0