Torsdag

(null)
Idag fick Linnéa ta med sig en present till förskolan, instrument från min gamla webbshop. Jag har fortfarande en del grejer kvar från rum 35 så vi tänkte att det är bättre att grejerna blir använda istället för att ligga i en låda i garaget. Hade tidigare frågat om de va intresserade av att få lite instrument och det va de, de blev väldigt uppskattade av all personal och jag gissar att barnen kommer ha kul med dem.
(null)
Idag va det lite färre barn på gympan, det är ju sportlov så en del kan ju säkert vara borta. Det roligaste idag va hoppa från språngbräda och hänga i ringarna och gunga, lilltjejen är riktigt stark.

Prinsessa

(null)

(null)
Fick de här bilderna skickade på Linnéa igår från förskolan (Pluttra appen). Alla barn som fyller år blir firade med skönsång samtidigt som de får välja valfri outfit från utklädningslådan och sitta på en liten tron. Linnéa hade valt prinsessklänning, samma outfit som när hon fyllde 3 år.
(null)
Såhär såg det ut för ett år sedan 😊
(null)
Linnéa hade även fått en liten "ballong" som får pryda hennes rum.

Måndag

(null)
Linnéa har verkligen varit sysselsatt hela dagen, alla presenter skulle testas, nu är det ett stort virrvarr av saker i hennes rum.
(null)
Bland annat gjordes konstverk på löpande band.
(null)
Efter lunch åkte vi och hjälpte pappa med att flytta utemöblerna till nya huset, de ville få in dem på altanen innan det ska börjas dränera där.
(null)
(null)
Jag och barnen stod mest och tittade på medan gubbarna jobbade.
(null)
För en gångskull så jobbade inte Niklas på en måndag så jag passade på att gå på ett aquapower pass i badhuset. Jobbigt och blött, man märker hur otränad kroppen är när det känns som att allt dallrar under övningarna 😂
RSS 2.0