Fox

(null)
För nästan exakt 6 år sedan fick vi hämta hem Fox, en charmig, fluffig liten pälsboll. Det va kärlek vid första ögonkastet. Från början va han ganska mörk i pälsen men blev mer och mer röd ju äldre han blev. Anledningen till det här inlägget är för att hylla och lyfta fram min älskling på fyra ben som från och med idag har fått ett nytt hem, det är med fruktansvärt stor sorg men också med förhoppning att han får bo hos någon som kan ge honom mer tid och kärlek och helt enkelt den uppmärksamhet som han förtjänar.
(null)
Fox va våran första lilla bebis som gjorde att vi flyttade till sollerön, vi ville ha en liten gräsplätt till honom samt komma ner från lägenheten på tredje våningen så när vi hittade lägenheten på gullgravsvägen kände vi båda att det va perfekt, och där trivdes vi även jättebra.
(null)
Han är en riktig liten livsnjutare som älskat att ligga på gräsmattan i skuggan eller hoppa i snön.
(null)
(null)
En riktig liten kelgris som alltid ville vara med när man skulle göra nåt.
(null)
Han va aningen skeptisk när Linnéa kom men de har blivit nära vänner under åren.
(null)
(null)
(null)
Linnéa vill gärna gå ut med Fox på promenad. Stackaren har inte mycket att säga till om när Linnéa har hand om kopplet. Jag tror Linnéa kommer sakna fox lika mycket som vi andra.
(null)
Sen vi flyttade till Karlskoga har Fox bott hos oss i omgångar och resten av tiden hos mamma och pappa. Första etappen som han gjorde på övre Trädgårdsgatan va när vi renoverade kök/vardagsrum, då levde vi i ett inplastat hem under några månader vilket inte va den bästa miljön för en hund. När allt va klart fick han komma hem igen men när Linnéa fick sin fruktansvärda hosta och vi fick göra allergitester där hon låg på gränsen till att vara känslig för hund fick Fox bo hos mamma och pappa för att se om det blev bättre. Linneas hosta blev lite bättre men någon som kände att han kunde andas igen va Niklas som faktiskt är allergisk mot hund men som hade "stått ut" med att alltid vara snuvig. Hade en dialog med mamma och det slutade med att fox fick bo kvar hos dem och man kan säga att de varit fodervärdar åt honom sen dess. Pga Niklas allergi har vi inte kunnat ta hem Fox igen på heltid och även om mamma varit supergullig och tagit hand om honom åt oss (vilket hon självklart gjort jättebra) så va det inte mina föräldrar som ville ha hund igen. Det är ett stort ansvar och mycket pass med hund och hur mycket vi än älskar honom allihopa har vi pratat om att kanske hitta ett nytt hem till honom hos någon som kan ge honom mer tid och självklart lika mycket kärlek.
(null)
Den här senaste tiden har det varit väldigt mycket tankar och tårar, jag älskar verkligen Fox men tiden som han förtjänar finns inte där. För några veckor sen fick jag ett samtal från pappa, han i sin tur hade fått frågan om Fox va till salu. En tjej som bor i Kumla hade tidigare fått ta bort sin hund pga ålder och kände nu att hon inte kunde leva utan hund så ville adoptera en, hon kände jannes fru som hade kommit och tänka på Fox. Vi började med att ha lite telefonkontakt och bestämde sen att vi skulle ses hemma hos mamma och pappa, dels för att de skulle få hälsa på Fox och se om de klickade men även för att jag skulle få en bild över vilka personer de va. 

Eftersom det kändes som ett gulligt par som dessutom haft hund de senaste 15 åren så kändes det tryckt att slutligen bestämma att de skulle få ta över honom, för att tajma in tjejens långledighet är det dock först idag som de kom och hämtade honom.  Jag hoppas att Fox ska få det riktigt bra hos sina nya ägare och han kommer alltid ha en plats i våra hjärtan, älskade älskade pälsboll.
(null)
❤️🐶
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0