Linnéa 4 år

Tänk att det redan gått 4 år sedan vår första lilla prinsessa kom till världen, stort grattis på födelsedagen älskade Linnéa.
(null)
Jag hörde Linnéa komma upp och tassa strax efter åtta, det sista hon sa innan hon la sig igår va att hon ville att vi skulle komma in och sjunga för henne men hon vaknade innan vi kom upp så sa till henne att gå tillbaka och lägga sig medan vi fixade frukost till henne.
(null)

(null)

(null)
Hon fick pannkaka, äpple och juice. Eftersom vi hade nattgäster blev vi fem som kom in och sjöng. Linnéa fick även några presenter i sängen men de flesta sparades till eftermiddagen.
(null)
Klockan ett hade vi bjudit in släkten på kalas.
(null)

(null)

(null)
Vi började med korvgrillning i grillkåtan.
(null)
Barnen passade på att leka och busa lite ute i snön.
(null)

(null)När alla va mätta och nöjda gick vi in för att förbereda fika. Linnéa hade önskat sig elsatårta så självklart blev det en sån, det blev även en prinsesstårta. 
(null)

(null)

(null)
Bortsett från tårta blev det även lite olika kakor. När Linnéa hade blåst ut alla ljus blev det födelsedagssång, det avslutades med ett fyrverkeri (konfettiregn).
(null)
När alla hade fått sig lite fika va det dags för paketöppning, äntligen va det linneas tur, senast tiden har det ju varit massa kalas och Linnéa har varit så avundsjuk på alla som fått massa fina grejer.
(null)

(null)
Allt skulle visas upp och det kändes som att hon va nöjd med precis allt. Hon sken upp av glädje för varje paket som öppnades.
(null)
Här har vi alla presenter, det blev mycket pysselgrejer och kläder. Det stora paketet är en studsmatta som hon tjatat om i flera månader att hon önskar sig. 
(null)
(null)
När de långväga gästerna åkt hemåt gick Niklas ut och badade med Linnéa och Viktor. Ett mysigt avslut på kalaset.
Nu har födelsedagsbarnet gått och lagt sig efter en supermysig dag. Vi får tacka alla som ville vara med och fira våran tjej och för alla fina presenter. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0