Måndag

Vi är redan inne på sista veckan i februari, galet.
(null)

(null)
Moa passar på att låna linneas grävmaskin när hon va i annat rum och lekte.
Sent igår kväll kom Niklas hem från Göteborg där han varit sen i onsdags, den här veckan är han bara borta två dagar på jobb men från nionde mars kommer han nästan vara borta en hel månad i sträck, endast ett par turer hem innan han ska vidare till nästa långjobb. 
Efter att vi fått i oss lite lunch idag åkte jag till Ica för att handla, kylskåpet har ekat tomt sen i fredags men har inte kommit iväg tidigare. Nu va jag dock väldigt tankspridd för när jag kom fram till Ica upptäckte jag att jag hade glömt plånboken hemma så det va bara att vända tillbaka hem igen.
(null)
Väl hemma igen blev det en liten fika.
(null)

(null)
Niklas lyckades ta två klockrena bilder på Linnéa 😂
(null)
Jag har läst en massa om något som de kallar för Libapizza som ska vara ett nyttigare alternativ så när jag handlade passade jag på att köpa sånt bröd. Jag och Linnéa hjälptes åt att fixa iordning pizzorna ikväll och de blev faktiskt bra, möjligen att de kunde varit inne lite längre men eftersom brödet är så tunt vågade vi inte det. Nu va det främst löken som va lite hård fortfarande men det beror ju helt på vad man lägger på. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0