Här va de ljus

(null)
Klockan sju i morse fick vi besök av elektriker som kopplade in el och lampor i nya rummet så nu har vi ljus och slipper ha förlängningskablar överallt. Han va klar strax efter elva, skön känsla. Han ska komma tillbaka för att installera spottar i trallen till altanen men det sker senare för snön måste väck och det behövde vara lite varmare. 
(null)
Linnéa va överlycklig i morse över att snön låg kvar för nu ville hon ta med sig skidorna till förskolan. De skulle på så fort hon kom in på gården. Jag och Moa åkte förbi mitt jobb efter att vi lämnat av Linnéa, jag lämnade tillbaka skyltarna som suttit vid mamma och pappas hus och passade på att ta morgonfika med kollegorna. När butikerna öppnade klockan 10 passade jag på att köpa ett par nya pyjamaser till Moa samt varsin fuskolle till Moa och Linnéa. Hade en bonuskuppong på kappahl som snart gick ut så behövde utnyttja den.

Söndag

(null)

(null)
Det hade kommit lite snö inatt så Linnéa hjälpte Niklas att skotta gångarna i förmiddags, det va tung snö men Linnéa kämpade på bra.
(null)
Mammas kusin Katrin hade kommit till dem igår så innan lunch begav vi oss till övre Trädgårdsgatan för att umgås lite innan hon skulle tillbaka till Stockholm. Det blev även lite sightseeing där vi bland annat passerade mamma och pappas nya hus, jennifers hus och vårat hus. Linnéa va lite skeptisk till Katrin till en början men när hon hade blivit varm i kläderna så ville hon inte släppa hennes sida och hon sa till och med att hon älskade Katrin, skruttan. Hade några trevliga timmar tillsammans.
(null)
Vi hade sagt att vi skulle bada ikväll så vid halv sju hoppade jag och Linnéa ner i plurret, en halvtimme senare hade Moa somnat så då kom även Niklas i. Det va skönt att sitta där och bubbla lite.

Promenad

(null)
Idag bytta vi till sittdelen på vagnen, vi har inte haft behov av den tidigare då Moa oftast somnat direkt vi gått ut och då tyckte jag att liggdelen varit bättre. När Linnéa va liten fick vi byta till sittdelen mycket tidigare men hon va heller inte nöjd med att bara ligga utan ville sitta och titta.
(null)
Vi tog en skön promenad i det soliga vädret innan Niklas skulle åka och jobba.
(null)

(null)
Det blev även ett kort stopp på lekparken, här kör Linnéa buss. Så fort vi kommer till lekparken ska hon hoppa in och köra.
(null)

RSS 2.0