Möblering

(null)
Idag har det stått möblering på schemat. Vi har alltid tyckt att vårat köksbord är lite för stort för att stå där det stått men vi har inte velat ha något mindre då vi vill kunna få plats runt det även om vi har besök. I och med nya rummet har vi nu äntligen kunna tänka nytt och plockade därför upp ett litet som vi hade som "finbord"/dekoration i mora. 
(null)
Vi valde att behålla de gamla köksstolarna då de som hörde till bordet såg så taniga ut. Vi får se om vi behåller det här bordet eller om vi ska leta efter ett nytt framöver då detta tyvärr blivit rätt slitet och repigt under alla flyttar. Det får funka så länge och det känns redan mycket luftigare och mysigare än innan.
(null)
Från början va ju nya rummet tänkt som ett uterum och mer åt altanhållet därför köpte vi bord och stolar som gick i den stilen redan i somras för att de skulle kunna användas både inne och ute. Nu blev det ju lite annorlunda i och med att det blev golvvärme och att vi även genom det kunde öppna upp mellan nya delen och vardagsrummet. Nu är det mer som ett vardagsrum än uterum men vi valde ändå att ställa upp bord och stolar. Det ger lite utefeeling men det gör inget då rummet är en del av både inne och ute.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0