Måndag

(null)

(null)
Igår köpte vi en pyssellåda där man fick delarna man behöver för att göra studsbollar. När vi hade ätit frukost plockade vi fram grejerna och det blev tre olika studsbollar.
(null)

(null)
Klockan två hade jag tid för att klippa och slinga håret, få en liten uppfräschning inför hösten.
(null)

(null)
Innan.
(null)

(null)
Efter.
Tog bort över en decimeter och ljudade upp det lite.
(null)
Såhär lyckliga kan man bli över lite regn. Nu ikväll åkte vi över till mamma och pappa, vi hade köpt en liten present som vi skulle överlämna.
(null)
Niklas skulle även hjälpa till lite med tv-apparater. 

Söndag

(null)
Hotellfrukost är ju något utöver det extra, när det finns pannkaksbuffe blir ju barnen ännu gladare.
(null)
när vi hade ätit frukost och packat ihop våra grejer checkade vi ut och begav oss ut på stan, vi hade sett igår att det skulle vara triathlon så vi kollade lite på det och hejade på de tävlande. Innan vi lämnade Borås blev det en tur inne på knalleland och lunch på café viskan så att alla skulle vara mätta och belåtna.
(null)
Strax innan Mariestad hade vi fått upp att det va bilköer i båda riktningarna, nu va gpsen bra och riktade om oss på en liten grusväg som tog oss runt allt så vi behövde bara stå i kön i en kvart.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
När vi passerade Sjötorp så stannade vi till för en liten fikapaus. Tyvärr va det inga båtar som passerade vid slussarna under den tiden vi va där. När vi åkte på Göta kanal för två år sedan fick vi rökt fisk till lunch som va fantastiskt god så vi köpte med oss lite hem som vi ska ta till kvällsmat. Då va den här lilla semestertrippen över och imorgon går vi in på vår sista lediga vecka.

Borås

(null)
När vi hade fått i oss frukost och packat ihop våra grejer så satte vi oss i bilen och körde mot Hillared och Niklas familj. Eftersom det har varit några födelsedagar började vi med paketöppning och lite fika.
(null)

(null)
Barnens presenter invigdes direkt, Linnéa har gjort hårspännen och armband i stora lass och Moas favorit va helt klart pusslet.
(null)
Hunden va väldigt spännande och han va väldigt nyfiken på barnen. 
(null)

(null)
Självklart skulle vi hälsa på hästarna, Linnéa fick bland annat mata dem med äpplen. 
(null)

(null)
Ett besök i växthuset där det smakades på både physalis och tomater.
(null)

(null)
Jaga fastrarna Sofie och Louise va roligt.
(null)

(null)
Innan maten spelades yatsy och Linnéa passade på att mysa lite med Louise.
(null)
Maten va gudomlig som alltid och båda barnen åt flera portioner. Vi fick stek med potatis, grönsaker och gräddsås. Efter maten blev de en kort promenad med Moa så att hon skulle få sova lite, hon va nog trött för somnade nästan direkt.
(null)

(null)
När jag kom tillbaka hade fastrarnas gamla barbiedockor plockats fram så ni kan ju bara tänka er hur lycklig Linnéa va. Dockorna släpptes inte fören vi åkte hem.
(null)
Elfsborg spelade så främst gubbarna va fasta vid tvn. Under tiden som matchen höll på blev vi bjudna på tårta och kaffe. Linnéa åt inte så mycket av tårtan så hon fick en tallrik med glass istället.
(null)
Det blev ytterligare lek och även korv med bröd innan vi bröt upp för att åka in till Borås och hotellet där vi skulle sova. Linnéa är så nöjd med besöket hos farfar och bonusfarmor men det bästa av allt sa hon va att leka med Louise och Sofie. Tyvärr blir de långt mellan besöken, är inte det lättaste att tajma in besök med allas scheman men vi sa att det inte får dröja lika länge innan vi kommer ner nästa gång.
(null)

(null)
Vi checkade in på hotellet strax efter åtta och linneas glädje när hon såg att hon skulle få sova i våningssäng va obeskrivlig. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi valde att ta en promenad i stan innan läggdags. Moa bytte vi till pyjamas på och hon somnade strax innan vi va tillbaka. Linnéa ville ta kort med varenda staty som hon hittade längst vägen. Det va faktiskt skönt ute nu på kvällen, vi hade först tänkt sätta oss på nån uteservering (finns ju hur många som helst) men det slutade med att vi gick in på Ica och köpte dricka och lite godis innan vi gick tillbaka till rummet och myste.
RSS 2.0