Borås

(null)
När vi hade fått i oss frukost och packat ihop våra grejer så satte vi oss i bilen och körde mot Hillared och Niklas familj. Eftersom det har varit några födelsedagar började vi med paketöppning och lite fika.
(null)

(null)
Barnens presenter invigdes direkt, Linnéa har gjort hårspännen och armband i stora lass och Moas favorit va helt klart pusslet.
(null)
Hunden va väldigt spännande och han va väldigt nyfiken på barnen. 
(null)

(null)
Självklart skulle vi hälsa på hästarna, Linnéa fick bland annat mata dem med äpplen. 
(null)

(null)
Ett besök i växthuset där det smakades på både physalis och tomater.
(null)

(null)
Jaga fastrarna Sofie och Louise va roligt.
(null)

(null)
Innan maten spelades yatsy och Linnéa passade på att mysa lite med Louise.
(null)
Maten va gudomlig som alltid och båda barnen åt flera portioner. Vi fick stek med potatis, grönsaker och gräddsås. Efter maten blev de en kort promenad med Moa så att hon skulle få sova lite, hon va nog trött för somnade nästan direkt.
(null)

(null)
När jag kom tillbaka hade fastrarnas gamla barbiedockor plockats fram så ni kan ju bara tänka er hur lycklig Linnéa va. Dockorna släpptes inte fören vi åkte hem.
(null)
Elfsborg spelade så främst gubbarna va fasta vid tvn. Under tiden som matchen höll på blev vi bjudna på tårta och kaffe. Linnéa åt inte så mycket av tårtan så hon fick en tallrik med glass istället.
(null)
Det blev ytterligare lek och även korv med bröd innan vi bröt upp för att åka in till Borås och hotellet där vi skulle sova. Linnéa är så nöjd med besöket hos farfar och bonusfarmor men det bästa av allt sa hon va att leka med Louise och Sofie. Tyvärr blir de långt mellan besöken, är inte det lättaste att tajma in besök med allas scheman men vi sa att det inte får dröja lika länge innan vi kommer ner nästa gång.
(null)

(null)
Vi checkade in på hotellet strax efter åtta och linneas glädje när hon såg att hon skulle få sova i våningssäng va obeskrivlig. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi valde att ta en promenad i stan innan läggdags. Moa bytte vi till pyjamas på och hon somnade strax innan vi va tillbaka. Linnéa ville ta kort med varenda staty som hon hittade längst vägen. Det va faktiskt skönt ute nu på kvällen, vi hade först tänkt sätta oss på nån uteservering (finns ju hur många som helst) men det slutade med att vi gick in på Ica och köpte dricka och lite godis innan vi gick tillbaka till rummet och myste.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0