Fredag

(null)
Vi va uppe tidigt imorse för att bege oss mot skara sommarland, det va Jennifers familj och mamma som skulle dit så vi hängde på.
(null)
Vi kom fram lite tidigare än de andra och valde vattenlandet medan de strosade vid karusellerna så vi möttes inte fören vid lunch.
(null)

(null)

(null)
När alla hade fått mat i magen gick vi ihop vid nöjesfältet, minstingarna skulle sova middag så jag, Niklas, Linnéa och Robin passade på att åka lite karuseller. Syns inte så bra på bilden men dessa två blev genomblöta, jag och Linnéa som satt bakom klarade oss väldigt bra. 
(null)
Det åktes även berg- och dalbana och tekoppar. Linnéa har börjat älska allt med fart och skrattar högt när det kittlar i magen.
(null)
Mamma och Jennifer hade hittat lite skugga under några träd.
(null)
Niklas och Linnéa köpte sockervadd.
(null)
Nöjesfältet va väldigt lugnt, man behövde knappt stå i kö och det va väldigt lite folk. I vattenlandet va det däremot tvärt om, poolerna va helt fulla och gräsmattorna lika så. Jag tror temperaturen har toppat på 36 grader idag så jag förstår varför man håller sig vid vattnet. Det va faktiskt lite svalt från och till när man va i.
(null)
Vi hade babypoolen som utgångspunkt.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Men hängde även mycket vid den lite större barnpoolen. Både Linnéa och Moa älskade att åka rutchkana. 
(null)
Jennifer och lilla magen.
(null)

(null)

(null)
Dessa tre rutschkanor fanns vid babypoolen och Linnéa sprang upp och åkte ner hur många ggr som helst, när jag tyckte att vi skulle gå upp till de andra som badat klart så sa hon att hon kunde åka själv och inte behövde mamma eller pappa så jag kunde lämna henne, lilla stora tjejen 😂 nu fick hon dock inte som hon ville utan mamman stannade kvar. 
(null)

(null)
Innan vi begav oss hemåt skulle det självklart spelas lite. Robin hade redan vid lunch vunnit plopp och Niklas hade turen att kamma hem en daim. Linnéa hade sett barn med gosedjurshundar och ville promt ha en sån, för att vinna en sån behövde man skjuta ner en massa burkar med en luftpistol och det klarade varken jag eller Niklas. Det sista vi gjorde innan vi skulle gå hem va att ta några lotter och då hade Linnéa turen att vinna första pris, hon valde ett troll.
(null)
Imorgon ska vi ner till Borås så för att slippa åka samma sträcka fram och tillbaka med några timmars mellanrum så valde vi att leta efter ett hotell i närheten. Nu va allt uppbokat men Niklas lyckades hitta ett "hotellrum" i grästorp som låg högst upp i huset till en blomsteraffär (gröna byggnaden). Det såg fint ut på bilderna så vi chansade, tänkte att det kunde vara kul att testa nåt nytt.
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
Lägenheten va helt fantastisk, supermysig, fräsch och med hög standard. Ska ni övernatta i närheten kan jag verkligen rekommendera detta ställe - gröna gåvan.
(null)
Vi behövde få i oss lite kvällsmat så vi valde första restaurangen (max 100 meter bort), vi va alla riktigt nöjda med maten. Jag åt chicken and chips.
(null)
Det har blivit lite lek och bus innan läggdags, båda barnen kom i säng rätt sent så hoppas de kan sova gott och är utvilade inför den fortsatta resan. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0