Fredag

(null)
På förmiddagen fick det lov att bli en tur ner till stan, vi hade några böcker som behövde lämnas tillbaka till biblioteket.
(null)

(null)
Självklart lånade vi med oss några nya. Det blev även lite lek innan vi gick vidare.
(null)
Linnéa provade varenda mask/hatt i cirkustältet, här är hon en fågel men snyggast va nog ändå elefanten.
(null)
På torget va det ungdomar som dansade, jag hade sett på kommunens instagram att det va idag men hade ingen tanke på att vi skulle matcha in den tiden, Linnéa tyckte i alla fall att det va lite kul att titta på.
(null)

(null)
Vi tog lunchen på stan och Linnéa önskade pannkakor. Kan ni förstå lyckan när man får in den här tallriken och man nästan fick mer sylt och grädde än pannkakor. Innan vi begav oss hem igen så kikade vi in i några butiker och fick med oss några reafynd till tjejerna.
(null)
Nu i eftermiddag/kväll hade mamma bjudit över oss och Jennifer och co på grillat, hinna umgås lite innan de åker till Gotland i nästan en vecka. Nu uteblev Jennifers familj då de hade fått åka till vårdcentralen med jolene, lilltjejen hade fått öroninflammation men jag förstod det som att hon mådde hyfsat bra ändå.
(null)
Maten smakade bra och båda barnen va glada över att träffa mormor och morfar, ja Linnéa blev lite väl glad och blev överspelt istället och levde loppan, tror nästan att vi alla tyckte att det blev skönt när vi åkte hem 😂 haha tyvärr slutade det hela i tårar eftersom Linnéa verkligen sett fram emot att träffa jolene men nu har de båda sommarlov så då blir det nog lite lättare att ses 😊 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0