Kalas

(null)
Klockan ett idag hade vi bjudit in släkten på 1-års kalas. På förmiddagen förberedde vi det som kunde göras avseende mat och fika. Vi blev med oss inräknat 22 personer i olika åldrar.
(null)

(null)
Till lunch bjöd vi på våfflor, jag stod ute och gjorde de allt eftersom så alla fick någorlunda varma och färska våfflor. Det va en ganska tacksam rätt eftersom man i stort sett kunde äta dem stående med händerna, nackdelen va väl att det tog lite tid men det va inget som påverkade någon annan än mig. 
(null)

(null)
Jag hade sagt åt alla med barn att de gärna fick ta med badkläder om de ville så efter maten blev det bad för alla barn och även en del vuxna. Vi hade öppet både babypool, "familjepool" och spabad. Det va otroligt varmt och eftersom vi inte har så mycket skugga på tomten blev vattnet ett bra sätt att svalka sig lite.
(null)

(null)

(null)
Till fika blev det jordgubbstårta, kakor, vattenmelon och vanliga jordgubbar. Eftersom Moa ändå inte kan blåsa ut ljus körde vi en annan sprakande variant, va som ett stort tomtebloss.
(null)
Vi va verkligen fullt hus och man fick sitta lite där man fick plats så vardagsrummet och verandan fram fylldes. De som va intresserade av fotboll passade på att kolla på det samtidigt.
(null)

(null)
Vincent och Moa busade, Vincent försökte mata Moa med jordgubbar och passade på att sno alla hennes kakor.
(null)
När det kom till paketöppning så va Moa mest intresserad av att hålla på med skräpet så Linnéa fick hjälpa henne vilket hon så klart älskade. 
(null)
Moa fick jättefina grejer så tack alla. Av jolene fick hon en såpbubbelmaskin som vi testade direkt, Folke och Linnéa va jätteduktiga på att göra stora bubblor och alla va fascinerade.
(null)
Moa (och vi andra) tackar alla som kunde komma och vara med på hennes födelsedagskalas. Allt flöt faktiskt på bra och det kändes som att markarbetet gick fort.
(null)

(null)
När alla gäster åkt hem och vi städat undan allt åkte vi och köpte pizza/sallad och sen blev det kvällsbad för Niklas och Linnéa.
(null)

(null)

(null)
Moa busade på annat håll.
(null)

(null)
Tror Moa helst hade badat hon med men det va lite för sent för henne.
(null)
Vi invigde Moas delfiner som hon fick av åsas familj, båda tjejerna gillade dem skarpt. 
(null)

(null)
(null)
Dessa sommarkvällar är ju verkligen underbara, man njuter allt man kan. Nu kan man äntligen andas ut och varva ner efter dagen. Det är kul att hålla i kalas men det tar också på krafterna så det är faktiskt roligare att vara gäst, nu är det lugnt för vår del fram till nästa år i alla fall. Tack och godnatt 😘Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0