Måndag

(null)
Linnéa kom in till oss vid åtta och tyckte att det va dags att ge pappa paket så då blev det skönsång och paketöppning. Grattis på födelsedagen älskling, ett år äldre, ett år visare eller vad är det man säger.
(null)

(null)
Eftersom vi va klara i hyfsad tid gick vi ner till restaurangen och åt frukost, vi hade ju handlat lite grejer igår för att ha som backup eftersom restaurangen inte har öppet lika länge på vardagar och man aldrig vet hur lång tid saker tar med barn. De hade i alla fall ett relativt stort utbud av saker så vi blev nöjda hela bunten.
(null)

(null)

(null)
På dagens agenda stod gröna Lund så när vi hade gjort oss klara tog vi en promenad bort till näjesparken. Vi gick en liten "omväg" för att gå nere vid vattnet.
(null)
Strax efter tio va vi framme vid grönan, eftersom de öppnade klockan tio va det lite kö men det flöt på bra och vi va inne snabbt.
(null)

(null)
Vi köpte ett häfte med biljetter och sen va det bara att börja utforska alla roliga karuseller, vissa åkte Linnéa själv andra åkte jag med henne. 
(null)
Redan när vi kom in på nöjesfältet såg Linnéa gosedjur och hon ville promt vinna ett, är inte lätt för en fyraåring att förstå alla gånger att man inte vinner jämt så det hann bli en del tårar under dagen. 
(null)
Jag och Linnéa åker lilla pariserhjulet.
(null)
När det va dags för kärlekstunneln fick även Moa följa med, det fanns tyvärr inte så många karuseller som funkade för henne men den och hästar kunde hon i alla fall få följa med på. Jag hade först tänkt att hon kunde varit med i lustiga huset men det va nog tur att jag inte tog med henne för en annan tyckte att det va svårt att ta sig fram på vissa ställen, man hade helt glömt bort hur den va.
(null)
När vi satt och åt såg Linnéa massa hästar som hon absolut ville vinna, tyvärr va det inte så lätt att få ner alla burkar och Linnéa tyckte man skulle få vinna bara man fick ner nån.
(null)
Vid klockan ett uppträdde mojje på lilla scenen, vi va kvar en stund och lyssnade men gick sen vidare och åkte karuseller istället då Linnéa inte va intresserad av att vara kvar.
(null)
Självklart va det tvunget att bli ett glassstopp, vi hade fantastiskt väder hela dagen, sol och runt 24 grader. Enligt SMHI skulle det varit mulet men det stämde inte riktigt.
(null)
En som alltid ska göra miner på bild.
(null)
Ni som varit på gröna Lund vet ju hur mycket trappor det är mellan de olika delarna så när vi gick emellan tog jag vagnen och gick på utsidan av parken istället medan Niklas och Linnéa tog trapporna. Vid ett tillfälle såg jag en överlycklig tjej som kom med en stor panda, då hade de stannat till och spelat på ett hjul och haft turen att vinna.
(null)
Niklas älskar att spela på chokladhjul och har från och till mycket tur, idag va en sån dag och de lyckades få med sig ytterligare en storvinst.
(null)

(null)

(null)
Det blev en del mer karuseller innan vi tackade för oss och gick tillbaka till hotellet vid femtiden, det va med en överfull vagn.
(null)
Dagens vinster, just nu ligger Linnéa i sängen med alla gosedjur, får se hur många som ligger kvar imorgonbitti. 
(null)

(null)
Nu ikväll tog vi en promenad runt gärdet och förbi stadion (otroligt fin byggnad). Niklas och Linnéa sprang in på 7eleven och köpte en morotsmuffins som vi alla fullkomligt älskade, den va så god. Under promenaden började Linnéa prata om mormor och frågade var hon va, när vi sa att hon va på Gotland ville hon också vara där så vi ringde upp dem med FaceTime, roligast tror jag nästan att hon tyckte det va att prata med gammelmoster Susanne (som hon kallar gammelmormor). Nu har vi äntligen fått båda barnen i säng efter en händelserik dag, får hoppas att de får sova gott inatt även om jag är rätt säker på att Moa kommer vakna några ggr. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0