Moa 1 år

(null)
Tänk om man vetat för ett år sedan vad det låg för en liten filur där inne, det här va sista bilden som togs innan Linnéa fick åka till mormor medan vi styrde bilen mot Örebro. 
(null)

(null)
Moa va väldigt lugn som nyfödd, de första veckorna sov hon mest hela tiden vilket va skönt både för mig och för Linnéa då jag hade möjlighet att ge henne tid när lillasyster annars fick den mesta uppmärksamheten. Efter de där första lugna veckorna bytte hon dock sovrutiner och har sedan dess inte sovit överdrivet långa stunder, natten tog hon sällan innan 02.00 och även om hon fortfarande somnar sent på kvällen så har hon i alla fall tidigarelagt det en aning. För övrigt är hon en ganska nöjd tjej som älskar att hänga med sin storasyster.
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag och Moa vaknade först i morse så vi hade redan hunnit ätit frukost när Linnéa vaknade, när hon ätit lite väckte vi pappa så att vi kunde sjunga för Moa och ge henne hennes presenter. Linnéa tyckte att Moa va väldigt seg med att öppna paketen så hon ville gärna hjälpa till. I Moas första paket låg det en förpackning med nappar (med namn till förskolan) så efter det va lilltjejen nöjd och skulle bara hålla i dem 😂
(null)
Tåget på bilden fick Moa från Linnéa, det va den presenten som hon hade fått välja själv ifrån leksaksaffären. Annars fick Moa även regnkläder, en ryggsäck, en matlåda och sen så fick hon ju även båtbanan men den har ju använts en månad redan.
(null)
Linnéa hade dukat upp finfika i lekstugan så där hade vi festen sen som Linnéa sa de.
(null)
(null)
Niklas gjorde en liten koja under bänken.
(null)
Det blev ingen riktig tårta idag eftersom det bara va vi som grattade Moa men barnen fick lite jordgubbar, resten ska hamna på tårtan imorgon när vi har kalas.
(null)
Linnéa ville ut och cykla så vi tog en ganska lång tur, blev säkert några kilometer.
(null)
För Moa va det cykelpremiär. Hon satt bra i stolen men hjälmen va lite lite stor, man kunde dra den fram lite för långt enligt mig men den skulle ändå skydda ordentligt om vi skulle ramlat.
(null)

(null)
Här kämpar Linnéa uppför backen, hon va jätteduktig och tyckte att vi va dumma när vi va tillbaka hemma och inte cyklade mer, det va så varmt så vi behövde alla lite vätska. Kvällen har varit ganska lugn, jag har förberett tårtorna och vi började rensa lite ogräs mellan trädgårdsstenarna på framsidan, det är dock väldigt mycket kvar.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0