Stockholm

Niklas har varit i Stockholm och jobbat nästan hela veckan och gjorde sista dagen idag. Jag hade föreslagit att jag kunde komma bort med tjejerna idag så att vi kunde ha några dagar i storstan tillsammans. Att åka bil själv med Linnéa va aldrig något problem när hon va liten och har inte varit med Moa heller fören nu på sista tiden, är hon vaken så är hon inte supernöjd och jag vondades lite över att köra själv med båda tjejerna eftersom jag inte hittar i Stockholm och behövde vara fokuserad så jag hamnade rätt. Jag tajmade in så att vi va klara och redo att åka när vi fått i oss lunchen, min förhoppning va att lilltjejen skulle sova middag en stund i alla fall. Moa somnade strax innan Örebro och Linnéa med så jag hade en lugn stund i bilen. Linnéa vaknade när vi passerade Västerås och Moa precis när vi passerade stockholmsskylten. Nu hade jag förberett med lite mutor (majsringar) till Moa så vi klarade oss faktiskt ända fram utan gnäll, och ännu bättre va ju att jag faktiskt hittade på en gång.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Niklas har bott på biz apartment (lägenhetshotell) i veckan så han bokade bara ett nytt rum (lägenhet) från och med idag. Nu kan ju Niklas inte välja ett vanligt standard rum när han bor "privat" så han hade bokat en av de största med uteplats och allting 😂 Linnéa va supernöjd och sa wow flera ggr, hon älskade vårat "hus" och sin säng. 
(null)
En grej som Linnéa har är att hon alltid ska packa upp allt när man kommer fram så leksaker och kläder sorterades i en hylla. 
(null)
För att slippa dra med kylväska så tog vi en promenad bort till Ica för att köpa lite frukostgrejer. Butiken ligger nere vid hamnen så vi gick ner och kollade på båtarna, vi såg till och med när båten på bilden backade ut och åkte iväg. 
(null)
Niklas jobbade fram till sju så vi mötte upp honom när han slutade vid SVT-huset.
(null)

(null)
Kvällsmat blev på ett italienskt pizza/pasta ställe och avslutades sedan med glass innan vi gick tillbaka till hotellet.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0