Tisdag

Idag va det dags att checka ut från hotellet så när vi ätit frukost va det bara dags att packa ihop alla grejer. 
(null)

(null)
Därefter styrde vi bilen mot mall of scandinavia, vi hade tänkt oss lite shopping och eftersom jag inte varit i gallerian tidigare fick det bli målet. 
(null)

(null)
Vi fick med oss en hel del kläder till mig och Linnéa men det bästa köpet måste nog vara linneas klocka. Hon har önskat sig en klocka i flera år (vilket är lång tid när man bara är 4,5) så lyckan när hon äntligen fick en va obeskrivlig. Nu får vi dock lyssna till frågan -vad är klockan nu? Var och varannan minut. 
(null)
Linnéa hittade ett av lekrummen och ville inte gå därifrån så när vi faktiskt va tvugna att gå vidare blev det tårar (då fick hon ändå leka där en bra stund), tänk att det kan vara så kul att leka på nya ställen. Vi hade inte möjlighet att gå igenom hela köpcentret men fick nog med oss det viktigaste. 
(null)
Två trötta barn i bilen som somnade efter ett tag. Vi gjorde en liten avstickare för att besöka Hjälmarens slussområde, jag skulle agera kartläsare och råkade ta oss lite fel till en början även om vi kom till vattnet även där, vi hamnade sen på "fel" sida av slussarna så vi fick köra över. 
(null)

(null)

(null)
Det va riktigt mysigt och mycket folk både vid slussarna och utanför cafet.
(null)

(null)
Vi passade på att ta en liten fikapaus innan vi fortsatte hemåt. Det har varit en lyckad liten semestertripp men det är också skönt att vara hemma.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0