Tisdag

(null)
I förmiddags va det dags för Linnéa att klippa håret. Jag hade innan visat lite bilder på olika frisyrer men hon ville ha håret som det va så vi tog bara bort det slitna i topparna, blev ändå 10 cm som försvann.
(null)

(null)

(null)
Lyckan när man fick lockar och lila hår. Linnéa va jätteduktig och satt som ett ljus hela tiden,  vi va klara efter 25 minuter.
(null)
Tillbaka hem och hämta upp Niklas och Moa för att sen skjutsa Niklas till bussstationen, han skulle åka till Stockholm och jobba med SM-veckan och valde att åka buss och tåg eftersom jag ska ta med mig tjejerna dit på söndag för några dagar i storstaden, kändes onödigt att ha två bilar på plats då.
(null)
Eftersom Moa fyller år nästa vecka hade jag tänkt att Linnéa skulle få köpa en egen present till lillasyster som bara va från henne. För att Moa inte skulle tjuvkika på vad hon skulle få så passade mamma henne efter jobbet när jag och Linnéa åkte till leksaksaffären. Nu skulle ju inte Moa veta ändå vad hon skulle få men tänkte att det va en rolig grej att göra med Linnéa. Jag vet inte hur många varv vi gick i leksaksaffären innan hon äntligen bestämde sig för vad Moa skulle få, sen kunde vi ju inte gå ur leksaksaffären utan att Linnéa skulle få något litet så det blev en liten ponny med Barbie. Hon hann leka lite med den hos mamma innan vi begav oss hemåt igen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0