Utcheckning

(null)

(null)
Imorse va jag och Moa ute tidigt på promenad, hon vaknade klockan fem och va jättetäppt i näsan så kunde inte somna om, för att hon inte skulle väcka storasyster begav vi oss ut strax innan klockan sex. Det va ett sånt lugn, campingen va helt tyst och vattnet va spegelblankt. På vägen tillbaka till stugan så hade några börjat komma upp och va på väg ut till servicehus eller ut med vovvar.
(null)
Även om en annan va trött så kändes de lika bra att dra igång eftersom vi hade utcheckning idag, jag började dock med en lugn frukost i morgonsolen. Packning och städning flöt på ganska bra även fast vi hade två små barn springandes runt fötterna, utcheckning va klockan elva och vi va nog där halv.
(null)

(null)
Vi hade pratat om att göra nåt innan vi åkte hemåt så frågade om mamma och pappa va intresserade av att spela en omgång minigolf med oss. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Vissa banor va svårare än andra och jag lyckades hamna både i vatten och borta i skogen med min boll. Linnéa testade också att spela men det va lite för svåra banor för henne så hon lekte mest, en bana fick hon dock i bollen på fyra slag. Solen blev nåt fruktansvärt varm så huvudet kokade, fanns knappt någon skugga alls uppe på berget. Vi tog oss i alla fall igenom alla 18 hål (även om jag tyckte att vi kunde gett upp efter 13 😂) och slutligen vann mamma tätt följt av Niklas, jag fick ta på mig den hederliga sistaplatsen. Vi valde att äta lunch i restaurangen efteråt för att barnen skulle vara mätta och nöjda innan vi åkte mot Karlskoga, mamma och pappa valde att börja rulla hemåt direkt för att hinna stanna till i Karlstad.
(null)
Vi kom inte mer än nån kilometer innan båda barnen sov, de vaknade först när vi kom till Åmål. Det fick bli ett stopp på lager 157 i Karlstad för att kolla in deras utbud, jag fick med mig några linnen till mig och byxor till Linnéa. Vi va hemma strax innan halv sex och även om vi har haft en underbar semester så är det alltid skönt att komma hem. Jag frågade Linnéa innan vi åkte vad hon tyckte hade varit roligast och det va helt klart att få sova i våningssängen, hon önskade sig en sån när Moa blev stor så jag gissar att hon menar att hon ska sova uppe och Moa nere. Annars kan jag verkligen rekommendera daftö som semestertripp om man har barn, även Moa som är liten har tyckt att det varit roligt med alla pirater, shower, badet och något som båda två älskade, tåget. Vi har verkligen haft underbart väder alla dagar, visst det blåste en del under en dag men det va inget som störde utan man kunde ändå bada och leka ute. Till daftö kan jag faktiskt tänka mig att åka igen. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0