Daftö

(null)
När vi hade fått i oss frukost och packat in all packning i bilen styrde vi kosan mot västkusten och daftö. Eftersom det va vägarbete runt Åmål så fick vi stå en halvtimme i kö men annars flöt resan på bra och vi va framme i god tid. Det va egentligen incheckning vid 15 men stugan va klar så vi fick den tidigare.
(null)

(null)
Det va en mysig stuga. Alla stugor skulle ha mer eller mindre pirattema, jag tror våran va av den mildare sorten dekorationsmässigt.
(null)
Linnéa blev helt överlycklig när hon såg att det fanns en våningssäng och har tjatat hela kvällen att hon skulle sova uppe. 
(null)
eftersom vi inte hade ätit någon lunch tog vi och gick bort till restaurangen när vi fått in allt från bilen. De skulle visa Sveriges match så vi satte oss i den matsalen. När väl matchen kom i gång fylldes utrymmet av gulblåa människor.
(null)
När Moa hade ätit klart tog jag ut henne i vagnen medan Niklas och Linnéa kollade på matchen. Linnéa gav upp efter ett tag och hamnade i lekrummet istället.
(null)

(null)
Det finns pool på campingen vilket Linnéa såg när vi åt så vi hämtade badkläder och hoppade i. Jag och tjejerna började medan Niklas kollade klart på matchen. Linnéa va lite rolig för hon ville att jag skulle ta kort på henne på en massa ställen, bland annat på denna val. Tyvärr va telefonen urladdas så får bli fler imorgon.
(null)
När vi va färdigbadade åkte vi bort till en Ica-butik några kilometer bort för att bland annat köpa lite smör och yoghurt till morgondagens frukost. Eftersom lunchen blev sen blev det lättare kvällsmat på verandan. Nu har tjejerna busat en massa så hoppas vi kan få dem i säng.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0