Lördag

(null)
Det va så varmt i förmiddags så vi bestämde oss för att ta en tur till sjön för att svalka av oss. Eftersom det blev vid lunchtid köpte vi med oss mat och åt på stranden, sushi till mig och Niklas och McDonalds till barnen. Jag hade tänkt att vi skulle åka till sandviksbadet men jag tog en avfart för tidigt så vi hamnade vid en annan badplats men vi tyckte inte att det gjorde nåt, det va fin strand, långgrunt och lagom mycket folk.
(null)

(null)
(null)
Niklas och Linnéa gick ner i vattnet medans jag bytte om på Moa, det va lite kallt när man först stoppade ner fötterna men sen blev det skönt. Linnéa ville bara längre och längre ut så det va ju tur att det va långgrunt.
(null)
Moa tyckte också att det va kul att bada men när hon började frysa lite så gick hon och jag upp och bytte om.
(null)
Längst där ute är de andra två och badar.
(null)

(null)
Det blev lite lek i sanden innan vi packade ihop och åkte hem, vi stannade dock till på godishuset och köpte lite lördagsgodis.
(null)

(null)
Påvägen hem kom det några få droppar från himlen men det dröjde nog ytterligare 1,5 timme innan regnet kom hem till oss. Det höll inte i sig speciellt länge men Linnéa valde att hoppa studsmatta i regnet.
(null)

(null)
Ikväll har det varit lite pappa/dotter mys framför fotbollen, Linnéa tycker att det är så kul när hon har samma kläder som de på tv. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0