Onsdag och nationaldag

(null)

(null)
I förmiddags gick vi ut och rensade häcken, vi började redan igår men eftersom gräsmattan spridit sig nästan in till grenarna så tar det lite tid. 
(null)
Linnéa fick en liten flagga på kinden dagen till ära. Efter lunchtid ringde jag mamma och frågade om vi inte skulle äta ihop ikväll så min familj och jennifers familj åkte dit och grillade. När vi ändå va ute stannade vi till och köpte jordgubbar och grädde till efterrätt. 
(null)
Eftersom vi va ute på lite ärenden så kom vi lite tidigare till mamma, Niklas hann dock inte mer än komma ur bilen innan pappa ringde och behövde hjälp med att sätta på skärmar på lastbilen så Niklas lånade pappas arbetarbyxor och skor och åkte iväg.
(null)
Eftersom Moa behövde sova tog jag en kort promenad med henne i vagnen samtidig som Linnéa och mamma gick bortåt förskolan för att leka.
(null)
Gung gung gung.
(null)

(null)

(null)

(null)
Moa hade linneas gamla Sverigedräkt på sig idag, den är fortfarande lite stor men det gjorde inte så mycket. Tänk att Linnéa hade denna när hon va 6 månader, Moa är snart 11, snacka om att de inte har följt varandras vikt och längd som små.
(null)
Efter att vi alla fått lite mat i magen tittade dessa två tjejer på lite youtube innan det va dags att åka hem och sova.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0