Onsdag


(null)

(null)

(null)
Idag hade de fotbollsdag på förskolan för att värma upp lite inför fotbolls-VM så barnen fick ha fotbollskläder om de ville, det va ett helt hav av gul/blåa barn på gården. De hade bland annat spelat fotboll, dansat till fotbollslåtar och pysslat flaggor.
(null)
Efter förskolan åkte vi direkt till stan, motorsportsveckan invigdes igår och idag hade de barnens dag på torget så vi tänkte koll in det. Linnéa ville köra hinderbanan så det va bara att heja på henne.
(null)
(null)
(null)
(null)
Linnéa tyckte att det va jättekul så hon sprang två varv.
(null)
Det va en rolig grej. När Linnéa va klar började regnet så vi gick vidare och kollade lite stånd. Vi va kvar ungefär en timme på stan. 
(null)
Linnéa fick köpa den "lilla" klubban. 
(null)
Den här lilla damen blev elva månader idag och i förmiddags hade vi en tid på bvc för en extra vägning då damen hade gått ner lite i vikt vid tio månader. Vågen visade dock bara +30 gram (väger 8870 g) så det va inte alls mycket och sköterskan fick lov att rådfråga med barnläkaren, nu va den tjejen inte så orolig eftersom vi inte kände oss oroliga, Moa äter väldigt bra men hon hade en period på nästan en vecka (inför 10 månader) när hon låg i feber och inte åt mycket samtidigt som hon har blivit väldigt rörlig och kryper omkring konstant. Vi skulle fortsätta försöka göra hennes mat lite fetare så skulle vi se hur det ser ut om en månad. Längden hade hamnat på 73,5 cm.
(null)
Pappa kom förbi när han slutat jobbet, han hade svängt förbi och köpt ägg till oss från bondgården som ligger mellan Karlskoga och Storfors. Här testar han att väga lilltjejen.
(null)
Niklas har köpt en ny Apple watch (kom i måndags) så han gav sin gamla till mamma då den va vattentät, den som mamma fått tidigare fick istället pappa ta över. Nu ikväll fixade Niklas alla inställningar (flytta gamla datan till nya) och det ska bli intressant att se om det kan göra att pappa blir mer aktiv. Jag är den enda som bryter den svarta trenden. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0